Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már valakivel, hogy valaki alapjába véve nem tetszett, de valami mégis megfogott benne?

Figyelt kérdés

Társkeresőn van egy lány, aki úgy első ránézésre nem az esetem, de minél tovább néztem, a mosolya, meg a tekintete mégis megfogott, valahogy annyira illik hozzá és olyan kettős érzésem van.

Néztem többször, gondolkodtam, hogy mi legyen, mire váratlanul rám írt.

Ha több alakulna köztünk, szerintetek lehetne így jó kapcsolat?

2017. máj. 22. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt honnan tudná bárki megmondani? Annyi csak, hogy ezt a nem jöttél be elsőnek dolgot nagyon ne reklámozd. A többit a sors intézi.
2017. máj. 22. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Majdnem az összes pasim olyan volt nekem elsőre, hogy nem rossz, de annyira nagyon nem tetszett. Aztán ahogy megismertem, beleszerettem a személyiségébe (vagy nem, olyan is volt), és utána már kívülről is tetszett. Két nagy szerelmem volt, ebből az egyik a férjem, mindkét esetben ez történt.
2017. máj. 22. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Párom is, pl, aztán egy éve együtt vagyunk, közös háztartásban és akárhányszor ránézek, szerelmesen elmosolyodok, mert bár nem Adonisz, de mégis helyes.
2017. máj. 23. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hát örülök, hogy nektek összejött, tényleg furcsa érzés ebbe belegondolni. Soha nem éreztem még ilyet.
2017. máj. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!