Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elöfordult valakivel hogy ugy erezte sose csalna meg a parjat es megis megtette?
Én nem tartom magam hűtlen típusnak, de előfordult már és valóban komoly bűntudatot is okozott.
Akkor van ilyen velem, amikor valami okból nem érzem jól magam a kapcsolatomban, nem vagyok biztos a másikban.
Ha jól érzem magam vele, gyakorlatilag észre sem veszem más nők közeledését és én sem keresem a társaságukat.
A jeleket keresnéd?
Szerintem ne kifejezetten a megcsalás jeleit kutasd, hanem a másik komfortérzetét. Sokkal jobb válaszokhoz juthatsz abból.
én úgy éreztem, és nem is tettem meg
30+F
Arra céloztam, hogy nem maga a megcsalás a lényeg(teszemazt kideríted: ha nem csalt meg, akkor megnyugszol, kész, ha megcsalt, akkor kiborítod a bilit, sikoltozol és elhagyod,dráma), hanem annak esetleges oka.
Mondjuk, mert a másik boldogtalan, bizonytalan, valami miatt nincs jól és tökmind1, hogy végül emiatt megcsal-e vagy csak zokog mikor nem látod, esetleg vágdossa magát,stb. Magát a problémát keresd meg és segíts neki megoldani és akkor többek közt a megcsalás-parád is sorted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!