Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy akármennyire is kerültétek egymást valakivel, az élet addig igazgatott benneteket, hogy végül csak nem tudtatok ellenállni a másiknak?
12 eve elsodrodunk, majd mindig vissza😂
Eloszor 2 evig kavartunk,szunet.sok ido mulva ujra kavartunk, szunet.megint x ev es ujra...de ne kerdezd miert. 🤷♀️ meg en sem ertem😂
Nem is úgy fogalmaznék, hogy kerültük egymást , sokkal inkább távol tartottuk magunkat egymástól. Mégis a levegőben érződött köztünk a szimpátia és a vonzalom. Aztán jöttek a kommentek a bejegyzéseimhez. Az üzenetek privátban. Egymásnak a szívecskék. Még mindig csak barátságnál tartottunk.
Aztán közel egy, vagy két év ismeretség és levelezés után egyszer csak, teljesen váratlanul, megtört a jég. A semmiből jött egy üzenet. Találkozóra invitált-kettesben. Sejtettem a célt, mert pár hónappal előtte volt köztünk egy kis flört. Kapcsolatban éltem még akkor, de elhatároztam, hogy elmegyek. Életem legjobb döntésének bizonyult.
Aznap átléptük a határokat, nem akadt jegyszedő... :-)))
Azóta folyamatosan feszegetjük egymás határait is... és dúl a love.
Igen, a jelenlegi kapcsolatom hasonlóan kezdődött...
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!