Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már hasonló valakivel, illetve ez jót jelent?
El fog múlni, amint jobban megismeritek egyást.
Nagyon vigyázz ezzel a túlidealizálással!
A jó kapcsolatok akár így is kezdődhetnek.
Az a tapasztalatom,hogy néhány év után ugyanúgy megfakul,ha nincs meg mindkét emberben az igyekezet,hogy életben tartsák.
Szerintem csak örülj és élvezd,hogy találtál valakit,akivel megvan az összhang és törekedjetek arra,hogy minél tovább tartson!
Természetesen ennyiből nem tudhatod, hogy ő lesz-e a az igazi, de azt semmiből sem tudhatod teljesen biztosan. Viszont ha vele nem adnál esélyt se a kapcsolatra, mert mi van ha nem működik, akkor kinek adnál esélyt? Mert ahogy olvastam nem csak ez a "mintha rég óta ismerném, nagyon egy hullámhosszon vagyunk" érzés van meg, hanem a céljaitok, elvárásaitok, világnézetetek, stb. is hasonló. Semmi sem biztos, így nem is lehet teljesen biztosra játszani, de ha már ennyi minden passzol és működik, akkor jó alapokra épülne a kapcsolat, a többi meg idővel elválik. Én mindenképp adnék esélyt neki, ha nem is most azonnal, de ha maradtok jó barátok egy ideig és úgy alakulna a helyzet, hogy kapcsolattá válna ez a barátság, akkor én nem állnék ellen neki.
Egyébként a konkrét kérdésedre is válaszolva: éreztem már így magam, eddig kétszer. Egyszer azzal, akivel most is együtt vagyunk, két éve. Amikor megismerkedtünk szinte rögtön nagyon jó barátok lettünk és 2 évig olyan közeli barátok voltunk, amilyen egyikünknek sem volt előtte. Én akkor még nem vonzódtam hozzá fizikailag, de akkoriban nem voltam a legjobb mentális állapotban és kapcsolatban sem nagyon tudtam elképzelni magam. Aztán amikor jobban lettem ez megváltozott, meg a két év alatt ő is sokat változott és összejöttünk. Tartottam tőle, hogy nem fog működni, vagy hogy elveszítem ezzel a legjobb barátomat, de ha a szív valamit akar és helyesnek érez a kétségek nem tarthatják vissza. Nem mondom, hogy attól, hogy nagyon jól ismersz valakit, nagyon egy húron pendültök és minden egyezik, aminek "kell", akkor minden tökéletes lesz örökké. Minden kapcsolatért kell tenni, hogy jól működjön, még az ilyeneknél is.
Összességében szerintem ez, ami köztetek van nagyon jó alap lehet egy hosszútávú, stabil kapcsolathoz, de arra az alapra ugyanúgy fel kell építeni a kapcsolatot és ugyanúgy karban kell tartani, mint más esetben, csak kisebb eséllyel omlik össze idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!