Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt páromnak van egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt páromnak van egy új kapcsolata. Hogyan tudok túllendülni?

Figyelt kérdés
Én szakítottam, nem akarom visszakapni és nem fogom megkeresni, de nagyon sokat gondolok rá. Nem nyomozok utána, véletlenül összefutottunk úgy, hogy ők nem vettek észre. Miért ilyen rossz érzés? Nem féltékenység.
2023. máj. 21. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek kérdező. Ha valóban nem érdekel téged az exed akkor miért rugózol rajta ennyit? Sőt az egészben az a teljesen abszurd számomra hogy te szakítottál vele mégis kiírsz egy kérdést amiben azt állítod, hogy nem akarod visszakapni. Csak úgy az ember nem gondol rá valakire ha nincsenek érzései iránta, szóval ha ennyit gondolsz rá akkor valami nagyon félre mehetett a szakítás közben.
2023. máj. 21. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bánt az, hogy te szakítottál, és ő talált hamarabb valakit?

Szerintem túl tudsz rajta lépni, csak fejben kellene elengedni. Én sétálni szoktam, elterelem a figyelmem, próbálok nem a problémámra figyelni, mert akkor ez van, mint nálad, hogy elindul a kattogás.

Ha nem akarod visszakapni, akkor mi miatt gondolsz rá sokat?

2023. máj. 21. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor csak én vagyok ezzel így? Nem akarom vissza, nem ment félre semmi. Nem vagyok bizonytalan azzal kapcsolatban hogy helyes döntés volt. Örülök, mert a nő kedvesnek tűnt. Olyan mosolygós, vidám fajta lehet. Nem tudom megmagyarázni, fura volt mással látni.
2023. máj. 21. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem túllelndülni kell, hanem megérteni, hogy semmi közöd hozzá és úgy kezelni a dolgot. Magyarán sehogy.
2023. máj. 21. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Nincs közöm hozzá, semmilyen módon nem is akarok kapcsolatba lépni vele. Jobb így, hogy neki van hamarabb kapcsolata. Nekem is könnyebb, mert nagyon megbántottam. Csak még nem tudom úgy kezelni, hogy nem a részem.

Köszönöm a válaszokat!

2023. máj. 21. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!