Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene betegségektől szorongó, hipochonder ember párnak? Összejönnétek ilyen emberrel?
Érdekes, én hipochonder vagyok, és sose volt gondom azzal, hogy találjak párt, pedig soha nem titkoltam a dolgot már az elején sem.
Az "indulatos nagypofájú pasi" meg addig lett volna nagypofájú, amíg pofán ver, ugyanis olyat kapott volna vissza a golyójára, hogy a hangszálai képességei szerinti lehető legmagasabb frekvencián nyüszögött volna egyből, és úgy is marad a hangja egy életre.
Már megint te vagy? Aki érzelmileg tönkreteszi a barátnőjét és végletekig mérgező vagy? A csajnak sokkal, de sokkal jobb lenne nélküled.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
" Az "indulatos nagypofájú pasi" meg addig lett volna nagypofájú, amíg pofán ver, ugyanis olyat kapott volna vissza a golyójára, hogy a hangszálai képességei szerinti lehető legmagasabb frekvencián nyüszögött volna egyből, és úgy is marad a hangja egy életre."
Az ilyen humor szeretem !!! Xdd 🤣🤣
Az okoskodó kis aktapatkányoké kb 0.
14
Ez is amúgy megint fantázia, de a te dolgod...
Én is hipochonder vagyok, az voltam egész életemben. De soha az életben nem zavarna, ha a páromnak olyan munkája lenne, mint a tied, sőt, lehet engem is érdekelne (pontosan nem tudom, hogy mit csinálsz :)). SBO-ra meg nem járkálok (2x voltam ott egész életemben, de akkor nyomós oka volt), és senki semmilyen kapcsolatait nem akarnám kihasználni soha.
Ha problémám van, és végképp nem tudom leállítani magam, akkor elmegyek magánúton kivizsgáltatni magam.
Pl. egyszer nagyon féltem az agydaganattól, voltak fura tüneteim is, akkor csináltattam egy koponya MR-t + konzultáltam egy neurológussal.
Egyszer féltem, hogy epekövem van, akkor a gyalog 10 percre lévő kis magánklinikán csináltattam egy hasi UH-t 8000 ft-ért (jó régen volt).
Ráadásul az évek során nagyon sokat fejlődtem is.
Sokkal kevesebbszer parázok be, sokkal jobban ismerem a testem, valamint a problémám mélyebb lelki gyökerére is rájöttem.
Nem minden hipochonder egyforma, ez így önmagában kb. semmi info.
Ismerek olyan esetet, aki nagyon brutális, és majdnem olyan szintű elképzelései vannak, mint egy paranoid skizofrén agymenései, csak mindnek épp a teste a témája. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!