Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez az exemnek?
Pont olyan az exed mint én voltam egy lánnyal.
Élvezi a társaságod de amúgy nem akar téged. Meg kis ego tuning.
Én mondjuk tisztán leszögeztem hogy csak barátságot akarok tőle, járni nem.
Pár dolog jutott eszembe.
Egy, hogy semmiképpen ne folytasd, mert csak az idődet vesztegeted, és az önbecsülésed rombolod ezzel. Hidd el, ha érdekelnéd, lépett volna már, sőt eleve nem is szakított volna.
Kettő, ha számon kérnéd emiatt, hogy mit akar tőled, tuti azzal vágna vissza, hogy ez csak egy barátság, nem kérheted számon, ami végülis jogos, mert te sétáltál be önként a szarba.
Három, az ilyen csávó nemcsak érzelmi analfabéta, hanem önző, mint az állat. Egy lebeg a szeme előtt, hogy neki jó legyen, ha van nyűgje, legyen kinek elmondani, hiszen eddig is meghallgattad. Te nem szerepelsz ebben a történetben, max. mint statiszta. Nekem nem lett volna pofám egy olyan csávó barátságát kérni, akit épp kidobtam, és szerintem ezzel sokan vannak így. Kiszedem belőle azt, ami nekem jó, a maradék rész nem kell. Nagyon elegáns, mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!