Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még az exemnek is több szerencséje van az életben, mint nekem?
Figyelt kérdés
Az utánam következő nőnek olyan szerencséje lett, hogy egyből besikerült egy gyerek is, és el is vette feleségül. Én nekem meg annyi problémám volt vele, mindig csak lenézett, folyton megbántott. A mostani párommal is voltak már köztünk problémák, nem tudom, hogy érdemes-e egyáltalán folytatni ezt a kapcsolatot. Persze mindegyikük nagy szerelemmel kezdi a dolgot, de aztán a dolgok mégis megváltoznak. Valahogy úgy érzem a férfiaknak csak velem van problémájuk. De nem csak az exemmel kapcsolatban, más velem egykorúaknak is könnyeben megy minden az életükben, mint nekem.2021. júl. 6. 10:26
1/7 Noren1989 válasza:
Hát, ameddig figyelemmel követed az élete sztoriját, addig sem foglalkozol a sajátoddal, ahogy látom.
2/7 A kérdező kommentje:
Már rég nem követem figyelemmel, de ismerősöktől hallottam mi történt vele. Én szeretném, ha az életem lenne jó, de az enyém meg semerre sem halad, akármennyi időt is várhatok.
2021. júl. 6. 10:32
3/7 Noren1989 válasza:
Csak egy egyszerű kérdés: a mostani pároddal kielégítő a kommunikációd?
Tulajdonképp azért továbbléptél az előzőről, vagy csak pótlék a mostani?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem pótlék a barátom, szeretem őt. De néha úgy érzem, hogy nekünk minden nehezebb, még egy összeköltözés is olyan nehezen megy nekünk.
2021. júl. 6. 10:41
5/7 anonim válasza:
Te vagy az, akit a szemét barátja még 9 hónap után sem vett el, igaz?
6/7 anonim válasza:
Amúgy abszolút lehetséges , hogy veled van a probléma.
Nem mindig a másikkal van a baj, nem mindig azzal aki elhagyja az előzőt.
Csak az emberek hajlamosak mindig azt védeni akit elhagytak.
7/7 A kérdező kommentje:
Én szakítottam az exemmel, pont azért mert folyton csak megbántott, én azért szeretnék kapcsolatban lenni, hogy abban boldog legyek.
2021. júl. 6. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!