Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? A párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? A párommal ezen veszekszünk lassan 3 napja.

Figyelt kérdés

Családi összejövetelen párom sógornőjének a rokona rám mozdult. Először azt hittem, hogy én képzelek bele többet, de amikor rá tette a kezét a combomra és tapogatni kezdett, akkor megmondtam neki, hogy vagy leveszi rólam a kezét, vagy jelenetet rendezek, de előtte jól pofán vágom. Ekkor csak mi ketten voltunk kint, a párom se volt ott velem.

Azonban párom egyik rokona meghallotta amit akkor mondtam annak a csávónak, rákérdezett, hogy mi volt, én elmondtam neki, de mondtam, hogy ne mondja el a páromnak. Végül elmondta a páromnak, és azóta veszekszünk. Nem szól hozzám, ha mégis egymáshoz szólunk, akkor veszekedünk.

Nyilván nem azért nem akartam, hogy tudjon róla, mert titkos viszonyt akarok kezdeni azzal az emberrel, hanem mert:

1. Keresztelőt ünnepeltük, a párom családjának a nagyrészével akkor találkoztam először, nem akartam jelenetet

2. Nem akartam, hogy a párom balhézzon

3. El tudtam intézni egyedül.

4. Ha rá rámaszott volna valahol egy csaj, ő se mondta volna el (és gyakorlatilag olyat vár el, amit ő se tett volna meg).

Ő azt sérelmezi, hogy mástól tudta meg, és hogy nem verhette jól el a csávót (tudott róla, hogy együtt vagyunk), és hogy nem védhetett meg, de erre nem is volt szükség, mert megvédtem saját magamat.

2023. máj. 15. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

2-es, a lányommal főztünk, ő 16 éves. Hogy aszongya: "Anya, a tejföl állottnak bizonyult, ezért kidobtam."

Ilyen is van ám, azért, mert a te köreidben nem ismert, nem kell megkérdőjelezni.

2023. máj. 16. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Na, te vagy a másik értelmi fogyatékos.Ha funkcionális analfabéta vagy, akkor talán nem kellene megpróbálnod okoskodni.

Mondjuk csak magadat röhögteted ki ezzel, hogy ostoba ember létedre tudálékoskodsz.

Mellékesen megjegyzem, hogy a példádnak semmi köze a témához.

2023. máj. 16. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!