Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? A párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? A párommal ezen veszekszünk lassan 3 napja.

Figyelt kérdés

Családi összejövetelen párom sógornőjének a rokona rám mozdult. Először azt hittem, hogy én képzelek bele többet, de amikor rá tette a kezét a combomra és tapogatni kezdett, akkor megmondtam neki, hogy vagy leveszi rólam a kezét, vagy jelenetet rendezek, de előtte jól pofán vágom. Ekkor csak mi ketten voltunk kint, a párom se volt ott velem.

Azonban párom egyik rokona meghallotta amit akkor mondtam annak a csávónak, rákérdezett, hogy mi volt, én elmondtam neki, de mondtam, hogy ne mondja el a páromnak. Végül elmondta a páromnak, és azóta veszekszünk. Nem szól hozzám, ha mégis egymáshoz szólunk, akkor veszekedünk.

Nyilván nem azért nem akartam, hogy tudjon róla, mert titkos viszonyt akarok kezdeni azzal az emberrel, hanem mert:

1. Keresztelőt ünnepeltük, a párom családjának a nagyrészével akkor találkoztam először, nem akartam jelenetet

2. Nem akartam, hogy a párom balhézzon

3. El tudtam intézni egyedül.

4. Ha rá rámaszott volna valahol egy csaj, ő se mondta volna el (és gyakorlatilag olyat vár el, amit ő se tett volna meg).

Ő azt sérelmezi, hogy mástól tudta meg, és hogy nem verhette jól el a csávót (tudott róla, hogy együtt vagyunk), és hogy nem védhetett meg, de erre nem is volt szükség, mert megvédtem saját magamat.

2023. máj. 15. 17:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

"Azonban párom egyik rokona meghallotta amit akkor mondtam annak a csávónak, rákérdezett, hogy mi volt, én elmondtam neki,"

A te eseted is kiválóan mutatja azt a mondást, hogy hallgatni: arany.

Lerendezted a fazont. A rokonyra nem tartozott volna semmi. Annyit kellett volna válaszolnod,hogy :semmi, már megoldódott.

2023. máj. 15. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
18%

"jelenetet rendezek"

Hűha!Sosem gondoltam volna, hogy a filmeken kívül létezik olyan ember, aki így beszél/fogalmaz a valóságban.Innen tudni, hogy kamu a kérdés/simán csak túl teátrális vagy.

2023. máj. 15. 18:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezen mi meglepő? A jelenetet rendezek az azt jelenti, hogy balhézni fogok. De bocsi, itt minden kérdés kamu. El is felejtettem, így a kérdésre válaszolni is luxus.
2023. máj. 15. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én neked adok igazat és egyébként a "jelenetet rendezek" szöveget énis szoktam mondani:D

Plusz énis ugyanígy csináltam volna mint te.

2023. máj. 15. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
#3 Tudom mit jelent.Nem azt írtam, hogy nem értem.Azt írtam, hogy a valóságban nem beszél így senki.
2023. máj. 15. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párodnak joga van tudni, de érthető, hogy akkor és ott nem akartad.

Az árulkodós rokon viszont egy életre elvágta volna magát nálam, ezt közölném is vele, és ehhez tartanám magam.

2023. máj. 15. 21:04
 7/12 A kérdező kommentje:

#5 ki vagy te, hogy egy szófordulatból megállapítod, hogy igaz-e a kérdés vagy nem? Egyik középiskolai tanárom "írjátok le a füzetbe..." helyett azt mondta, hogy "kérem, hogy rögzítsék az imént elmondottakat a füzetbe". Akkor most ő is kamu?

Vagy szabolcsi unokatesóim ugyanerre a szófordulatra azt szokták mondani, hogy "cirkuszolni" fognak. Akkor ők is kamuk?

2023. máj. 15. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy jó ideje felmentésem van minden családi esemény alól. Annyira mások a rokonaim mint én, hogy teljesen kidobott időnek érzek minden velük töltött percet. Pont ilyen nem történt, de ezen kívül szinte minden volt már. Ehhez rám nincs szükség. Szerintem valami ilyesmit megbeszélhetnél te is a pároddal.
2023. máj. 16. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ezzel az emberrel akarod leélni az életed? :D
2023. máj. 16. 12:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Képzeld, van olyan ember (mint pl. kérdező is), aki még ki tudja magát fejezni választékosan. Attól, hogy ez neked megugorhatatlan akadály...

2023. máj. 16. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!