Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerűen minden héten már többször is veszekszünk a párommal és már tettlegesség is tortenik?
Én vagyok a rossz ez esetben én szoktam megütni az asszonyom de ő olyan szinten ordibal hogy egyszerűen olyan dühbe jövök hogy nem bírom ki hogy ne ussem meg természetesen nem verem nagyon még csak 2-3 ütés és enis megnyugszom meg o is tudom hogy nem normális ez. meg nekünk gyerekünk is van és ez neki se jo de egyszerűen nem bírjuk megalni hogy ne veszekedjunk minden kis apróságon.
Elköltözni asszonyom nem bír mert neki nincs pénze se munkája se a szuleihez nem tud menni én meg ha akarnék se tudnék 2 lakást fenntartani csak 1 lakásra elég a jovedelmem.gondolkodok már azon veszek egy kis kertet pár millióért és oda koltozom asszonyom meg a gyerek maradhatnának a lakasomba csak az a bökkenő hogy magát nem bírja eltartani szóval hosszú távon az se megoldás.
Nem tudom mi legyen de az se jó ahogy most élünk előbb vagy utóbb börtönbe jutok már a szomszédok bejelentették mikor hangosan veszekedjunk még csak enyhe Bénye volt de ha 2-3 szor is ez lesz már nem biztos hogy így meguszom akor meg minden bukik mert nem lesz ki eltartsa a családot.
A pasas segítséget kér. Ne szóljatok már!
Beszélnetek kellene együtt pszichológussal.
Azért is itt kérdeztem rá mert erről nem olyan egyszerű beszélni ha tudják ki vagy.
Én már nem akarnék együtt élni asszonyom al de nincs választásunk ha elmenne dolgozni találna munkát és hosszú távon csinálna meg ha minimál bérért is én adnék neki + 40 e gyerektartást + meg amiket az állam ad meg tudná elni csak szakma és iskolázottság nélkül kell találnia 1 műszakos( mivel kicsi meg a gyerekünk) fizikai melott és ami a legfontosabb hosszú távon a gyerek meg hétvégente velem lenne ez lenne a megoldás de ez idő sajnos
Csóri gyereket sajnálom, hogy így kell felnőnie.
Nem tudtok magatokon uralkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!