Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21éves lány vagyok mit tegyek? 4éve együtt élek a párommal. Mostanába mikkor veszekszünk csúnyán beszélünk egymással. Van mikkor annyira felidegesít hogy neki vágok valamit vagy meglököm. A sex sem müködik nekem.
Már rég szakítani kellett volna. Nem szabad eddig hagyni elfajulni a helyzetet.
Gondolom most az jön, hogy egyedül életképtelen vagy, nincs pénzed albérletre, a szüleimet utálod, az utcán kívül nincs hová menned.
Egyébként meg becsüld meg a pasidat, mert ha velem beszélne így valaki, meg megbodálna, akkor lenne egy fél órája összepakolni, és lesz.arom, hova megy, de innen el, az biztos!
1.! Egyetértek! Ilyenkor kérdezem is, h hol vannak a szülők?! Vagyis hol voltak, mert ilyenkor már mit tudnak parancsolni... :D 17 évesen még együtt sem aludhattam a barátommal, nem még együtt élni. Pedig csak 23 vagyok, nem volt olyan régen a 17 sem.
Köszönöm anyu és apu!
"Nagyon-nagyon sok mindenen átmentem már 21-éves létemre sajnos..."
Na nem is kellett sokat varni es elő is került a minden helyzetben "tökéletes" mindent megmagyarázó/megoldó duma,hogy bezzeg én már mennyi mindenen mentem keresztül es tarsai.......
Tanács: ne költözz össze senkivel. Vagy házasság, vagy ne játssz úgy, mintha az lenne.
Megoldás: mondd el neki, s ha nem ért a szóból, akkor menj onnét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!