Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21éves lány vagyok mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21éves lány vagyok mit tegyek? 4éve együtt élek a párommal. Mostanába mikkor veszekszünk csúnyán beszélünk egymással. Van mikkor annyira felidegesít hogy neki vágok valamit vagy meglököm. A sex sem müködik nekem.

Figyelt kérdés

2016. nov. 3. 09:01
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Azért mert nincs hova mennem ebbe mit nem lehet megérteni ? Anyum egyedül neveli a két öcsémet nem akarok haza menni nem akarom azt hogy teher legyek..Anyum is tudja mi zajlik itt de mindig azt mondja én tudom nem nagyon akar foglalkozni velem mert már kirepültem a családból úgy érzem nem érdekli őt sem...Röviden ennyi,...
2016. nov. 3. 11:15
 32/35 A kérdező kommentje:
Tehetetlen vagyok.
2016. nov. 3. 11:17
 33/35 A kérdező kommentje:
És a párom ezt használja ki
2016. nov. 3. 11:17
 34/35 anonim ***** válasza:
Kihasznalni csak azt lehet aki hagyja magat....ez a nincs hova mennem duma meg a legrosszabb duma ami letezik,főleg hogy mint kiderult nem is igaz........
2016. nov. 3. 11:45
 35/35 A kérdező kommentje:
Mi nem igaz?
2016. nov. 3. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!