Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21éves lány vagyok mit tegyek? 4éve együtt élek a
párommal. Mostanába mikkor veszekszünk csúnyán
beszélünk egymással. Van mikkor annyira felidegesít hogy
neki vágok valamit vagy meglököm. A sex sem müködik
nekem.
Ha mondjuk 17 évesen azzal foglalkoztál volna, h tanulj és mit kezdj magaddal, akkor nem kellene ezen rágnod a körmödet, h 21 évesen te "mennyi mindenen keresztül mentél"... Most kezdjünk sajnálni? Valaki a fejedhez fogott anno egy fegyvert, h ha nem költözöl vele össze 17 évesen és leszel háziasszony, akkor kampec?! Nem hiszem! Anno senkire sem hallgattál, edd meg amit ettél! Hisz ezt akartad, nem? Együtt élni a pároddal! Ja, h arról senki sem szólt, h nem lesz rózsaszín az élet együttéléskor?! Sajnálom királylány :D
2016. nov. 3. 09:53
12/35 A kérdező kommentje:
Látom nem sokra megyek ezekkel a válaszokkal...Inkább megoldom saját magam mert sok emberben nincs meg az együttérzés..és szeretnek kötekedni! Köszönöm az eddigi válaszokat!!!!
Eddig is saját magad döntöttél, h h sz..ard el az életedet, nem? Most miért vagy kíváncsi másnak a véleményére? Anno hallgattál anyádra? Nem... Akkor meg, most mit vársz? :D Szakíts, ha nem jó és legközelebb az eszedet is használd!
2016. nov. 3. 09:58
14/35 A kérdező kommentje:
Nem csak én követek el hibákat!!!
Nem, de anno (szerintem) mindenki megmondta előre, h mi lesz! Az, h te már a tanácsokból mit fogadsz el és mit nem, az saját döntésed! Amúgy ha nem vetted volna észre, az első oldalakon is kaptál tanácsot, h mit tegyél! Szakíts ha rossz és nem tudtok változtatni! Milyen válaszra vársz? H üljetek le beszélni blablabla... Szerintem ezen már túl vagytok ennyi idő után... Szóval, konkrétan mit várnál el tőlünk?
2016. nov. 3. 10:01
16/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Semmit nem várok el további szép napot!
Annyira, de annyira déjá vu-m van. Ismerek egy ilyen párocskát, csak ott még egy gyerekkel is meg van súlyosbítva. A srác már annyira királynak érezte magát, hogy még nőket is volt arca hazahordani. :)
Szóval mit tegyél? Igen nehéz kérdés! Keress munkát, albérletet, normális párt. Igen fontos a sorrend betartása, ha hosszú távon is működő kapcsolatot akarsz. Ne ábrándozz olyanról, hogy majd ettől a pasitól egy másikhoz költözöl. Az sehogy se fog működni.
2016. nov. 3. 10:04
Az ember a sajat sorsanak iranyitoja a donteseivel.....te sorra rosszakat hoztal letojva minden figyelmeztetest!
Akkor most hirtelen miert kezdett el erdekelni hogy masok mit mondanak!?
Valoszinuleg mindegy is mit jrunk mert azt is ugyis leszarod.....talan elolvasod egyszer azt cső....rosszabb esetben meg el kezdesz nyavajogni rajta,hogy miert bant teged mindenki?!
2016. nov. 3. 10:08
19/35 A kérdező kommentje:
Én csupán csak boldog szeretnék lenni családdal egészségben és még nem késő sőt...
20/35 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést hátha add egy löketet mások véleménye is kíváncsi vagyok miért baj ez?
Kapcsolódó kérdések: