Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eltartott nők igaz hogy sokkal több gyereket szülnek mint a dolgozó nők?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 22:37
1/10 anonim válasza:
Nem olvastam erről semmiféle statisztikát, de ha így van, azért logikus, nem?
2/10 anonim válasza:
Gazdagéknál nem. Mármint a valóban gazdagoknál, nem a viszonylag jól kereső alkalmazottaknál.
Máshol meg inkább fordítva. AZért lesz HTB, mett sok a ygerek.
3/10 anonim válasza:
Egy közelünkben lakó pár így tervezte az életét. A nő nem szakmában vagy karrierben akart kiteljesedni hanem a gyerek nevelésben. 6 gyerekük van. Azért nem mondanám eltartottnak. Az első gyerek előtt dolgozott, tehát gyed. Aztán főállású anya+ családi pótlék. Ingyenes étkezés a gyerekeknek oviban, iskolában. Ha elfogadjak egy vagon ruhát cipőt kapnak. /nem használtat, divatos újat/ de nem kötelező elfogadni. Szóval erős túlzás egy ilyen sok gyerekes anyát eltartottnak titulálni.
5/10 anonim válasza:
Én "eltartott nő" vagyok. Egy gyereket szültem, aki sajnos veleszületett betegséggel született. Nem lesz több gyerekünk, mert megmondták, hogy ne akarjunk inkább.
6/10 anonim válasza:
Fene tudja. Mondjuk 2 ilyet ismerek. Az egyiknél egy gyerek sincs, a másiknál 1 van de nem lesz több.
7/10 anonim válasza:
El vagyok tartva. Gyerek nincs, ferjem foz. Munka utan a haztartason vezeti le a stresszt. Mondjuk ez nalunk.
8/10 anonim válasza:
A sok, kics vagy beteg gyereket nevelők nem eltartottak, hanem ez a munkamegosztás. Ha anyuka nem lenne velük, akkor apuka nem tudna dolgozni.
9/10 A kérdező kommentje:
8# de előtte gondoltam hissz a melós nők is minimum 2 évig nem dolgoznak utána vagy 3 ha a gyes is elég.
De arra gondoltam azzok hamarabb teherbe esnek akik amugyse dolgoztak.
2023. máj. 15. 15:23
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is van 3 ismerős fiatal csaj 1 napot nemdolgoztak de már van gyerekük egyik 20 éves de már 2 van neki .
Ellenben akik dolgoznak azok húzzák hallaszak a dolgot ameg lehet
2023. máj. 15. 15:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!