Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vennél vele így közös lakást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennél vele így közös lakást?

Figyelt kérdés

Férfiak véleménye érdekelne inkább.

Tegyük fel van 25 millió forintod 35 évesen. Vállakozó vagy, sokat dolgozol, jól keresel. Albérletben élsz, nem szórod feleslegesen a pénzt de ami kell azt megveszed. Szeretnél venni egy saját lakást, majd kapcsolatba leszel egy nővel, közel sem keres annyira jól mint te. Telik az idő, össze költöztök szintén az albérletedbe, együtt vagytok már két éve, egy éve már együtt is éltek.

Ugye tervezel lakást venni, nyilván a barátnőd is szeretne neki sincs semmi sajátja, de közel sem tud annyi pénzt hozzá tenni a lakás vásárlásához mint te.

A saját nevedre iratnád csak a lakást (mert neked van benne sokkal több pénzed, neki alig) vagy simán kettőtök nevére iratnád?

Eljegyzés még nincs, ilyesmi dolgok még nem kötnek össze.

Persze nyilván aszerint is döntöd el mennyire vele tervezed a jövőd.. de légyszi próbáljuk meg így leírni ezek alapján ki hogy döntene és miért úgy ahogy?

2023. máj. 7. 02:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%

Te kiadnád a lakásod, meg ingyen ott élnél a párodnál, vagy megosztanád vele a bevételt?

De miért is ajándékoznád el a felét, hiszen neked jár. Ha meg nem tennéd meg, akkor meg ő járna rosszul. 🤔

2023. máj. 7. 08:53
 22/27 anonim ***** válasza:
83%
Ha kozosen terveztek, akkor százalekos arany, es SZERZŐDÉS!!!!
2023. máj. 7. 10:17
 23/27 anonim ***** válasza:
42%

Kizárt dolog.

A nők nem logiai alapon hoznak döntéseket hanem érzelmi alapon.

Pl elvagytok 10-15 évig ő bepasizik és a legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül fog kidobatni a rendőrökkel a sajat lakasodból es már masnap jön a helyedre az új bak.

Nem fogja erdekelni tisztelni az eltelt időt vagy a gyerekiteket. Semmit se mert csak az uj faszi lesz a fejeben es hogy te útban vagy. Zavaró körülmény vagy.

Így semmiféle komolyabb anyagi döntésben nem lehet egy nő partner.

Én a helyedben megvenném a lakást es a nővel rendeztetném be.

Így ő is úgy fogja érezni hogy beletett stb.

Ha meg vege lesz...mert vege lesz es követelné a bútorokat, akkor viheti a fenebe.

Barki a környezetemben aki anyagilag közösködött nővel úgy jart mint írtam es földönfutó alberletben meg munkásszállón lakó lett.

Én sosem tettem.

Amikor rám került a sor sok ev után hogy vege. Szépen összeszedte a nő a cuccait és szevasz.

Annyit mondtam csak hogy viszlát...de a gyerekem sehova se megy innen.

De a gyerekelhelyezési per már a következő fokozat 😂

2023. máj. 7. 12:24
 24/27 anonim ***** válasza:
53%
Ha elveszed és gyereketek van, akit a nőnek ítélnek, akkor is kiraknak a lakásodból, ha 100%-ban a tiéd.
2023. máj. 7. 19:35
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom,senkivel nem mennék bele közösbe.

Egyszer megtettem,üres bankszámlával és pénztárcával távoztam.

A hàzassági szerződést pont ezért talàlták ki.

Mindenképpen csináljatok!

2023. máj. 7. 20:37
 26/27 anonim ***** válasza:
64%
Pont a 23as miatt, es meg nagyon sok ferfi miatt aki szerint "te mehetsz de a gyereket nem viheted" miatt jobb ha közös gyerek sincs. Egyszeruen nem eri meg egy nőnek szulni. Nem veletlen felfuto trend lett a fiatal nők körében.
2023. máj. 7. 21:06
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Eszem ágában nem lenne egy random csajjal, akivel járok házat de még egy macskát sem venni közösen. Hogyne.
2023. máj. 8. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!