Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Waterfront Cityben vennél...

Waterfront Cityben vennél lakást ilyen árak mellett?

Figyelt kérdés

Kértem ajánlatot, és egy kétszobás (nappali+háló), 41 m2-es lakás kerül emelettől függően 46-55 millió Ft-ba... értem, hogy lesz, aki ezt megfizeti, de ilyen összegért már inkább egy jóval nagyobb lakát vennék. Panelem nagyobb ennél (44 m2), és "csak" 28 volt fél éve.

Van, akinek ennyit megér a kilátás? Hogyan lehetséges itt egy családot, legalább 2 gyereket felnevelni?

#Budapest #lakás #waterfront city
2022. máj. 2. 16:52
A kérdező szavazást indított:
Vennék, de max 2 személyre
Vennék, akár családnak is
Nem vennék
9 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Veszélyes vegyi hulladékra épült az egész, a talaj felső részét ugyan kicserélték, de tuti nem költöznék oda, pláne kisgyerekkel. Most minden szart el lehet adni bármennyiért.

Tényleg nem tudom honnan van ennyi embernek ennyi pénze, mert meg is veszik.

2022. máj. 2. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Szi!

Nem köztudott, de az újépítésű lakások is alkuképesek!

Mindazonáltal van az az ár, ami baráti és nem alkudnék belőle.

Az említett lokációban 1,2 M / nm-es árat ide sorolnék.

Szerintem azért is mondtak intervallumot, mert ha odaállítasz egy reális vételi ajánlattal, nem fognak elzavarni.:)

2022. máj. 2. 17:58
 3/11 A kérdező kommentje:

1,2 millió négyzetmáterár baráti? Te bizonyára nem ezen a földön élsz.

Ingatlan.com-on teljes Budapesten rákerestem, 40-44 négyzetméteren belül mindössze 2 db angyalfödi lakást ad ki illetve 1 db XI-ik kerültetit ilyen ár felett...

[link]

2022. máj. 2. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

3: Újépítésűnél és ott baráti.

Próbálj 1,2 alatt találni újépítésűt Budapesten! Én kb. 5-t tudok a VIII. kerületben és annyi. De szintén a VIII-ban 1,6-2,3 a többi.

2022. máj. 2. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Semmi köze nincs árban és jellegben a 70 éves távfűtéses, drága fenntartású panelháznak a 2021-ben épült, megújuló erőforrással hűtött-fűtött okosotthonokhoz.
2022. máj. 2. 18:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Lehet, a többi új és jól megmarketingelt lakóparkban :). Attól még nem baráti az ár, hogy a többi lehúzós vállalkozó is platinumáaron kínálja a család számára közel élhetetlen csöpp kis lakásokat.

2022. máj. 2. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
6: Ha így gondolod, akkor vegyél panlellakást Havannán, az olcsóbb.
2022. máj. 2. 18:15
 8/11 A kérdező kommentje:

#5 egyetlen 70 éves panelház nincs az országban, de még 60 sem. Tájékozódj picit, mielőtt a világba mondod a kis butaságaidat. Sok panel pedig már a szigeteléssel C kategóriás, rendkívül gazdaságos fűtésű.

Amúgy lehet tőlem okosotthon, ha nyomgok azon a pár négyzetméteren a családommal abból a pénzből, amit egy élet munkájával kerestem.

2022. máj. 2. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

8: Nem én nyitottam topicot azzal az állítással, hogy egy 1,75 M /nm lakóparkkal kacérkodok.

Valami pálfordulat történt a fejedben azóta pár perc alatt, mert a saját tervedet fikázod, és úgy beszélsz, mintha én akarnálak rábeszélni egy újépítésű lakásra, nem te jöttél volna elő az ötlettel.

Én az életben nem hallottam erről a lakóparkról, a kérdésed miatt néztem utána.

Én a te állítólagos kívánságodat hoztam közelebb azzal, hogy elmondtam, mennyi alku van benne szerintem.

Most vettünk az Ökoházaknál ingatlant, 1,1/nm körül, alatt van náluk, ami igen baráti, el is kelt majdnem az összes 2-3 hónap alatt.

2022. máj. 2. 19:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem túl jó üzletet csináltál, ezek a kártyavárak nem állnak tovább 30 évnél abban biztos lehetsz. De ahogy érzed.
2022. máj. 2. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!