Nagy +zűr lehet vele, a nyilvánvaló hátrány mellett, ha ősz óta hirdetik?
Találtam egy nagyon jó helyen lévő tégla nyaralót, ami viszont nagyon pici és nincs fürdő, konyha, szabályosan bővíteni sem lehet, de a telken van víz, áram. Tudom, ez nem hangzik jól, de gondoltam egy felszerelt lakókocsit mellétennék (azt lehet, ami kerekeken áll), a házikó meg lehetne a szoba.
Valamivel a telekár felett kínálják, mármint a víz, áram bevezetéssel rendelkező telkek ára felett.
Ősz óta hirdetik.
Ezt meg tudnám venni, igazából pont azért keresek ingatlant, hogy ne csak a bankban legyen a pénzem, úgy veszít csak az értékéből.
Nyilván ez így nem egy mobil vagyon, ezzel tisztában vagyok, de azt sem szeretném,ha beleölném csak a kis kuporgatott pénzt egy nagyon veszett ügybe.
Mi a vélemémyed? Vennél ilyet?
Amióta kiírtad a kérdésedet, azóta is romlott a forintod.
Tehát vagy ingatlant vagy Eurót vegyél sürgősen.
Ha jó helyen van és telekárban, akkor 1 helyiséggel máris nyereségben vagy.
Azért hirdetik ősz óta, mert akinek pénze van, az nagyobbat (értékesebbet) vesz, akinek meg nincs pénze, az nem vesz semmilyent.
A családosoknak kicsi, befektetőknek értéktelen, mert nem bővíthető, így nem lesz kurrens soha.
Amellett zűrös időket éltünk/élünk és a téli időszak amúgy sem az ingatlanbiznisznek kedvez.
Mindezeket úgy írom, hogy nem látom a nyaralót, nem tudom hol van, amiket írtam azok csak általánosságok.
Nem kell sokat húzni az időt, de ne is kapkodj!
Nem írod meg legalább a települést?
A Dunakanyarban vélhetőleg a telekár se olcsó, épp" ezért én megfontolnám - az ár tükrében-,hogy mennyire van szükségem erre a nyaralóra/mennyire tudom kihasználni/tudom-e értékesíteni majdan ha úgy gondolom, illetve ezen az áron tudok-e egy garzont venni amit ki tudok adni, ha a fentiekre nemleges a válaszom.
Ezt a nyaralót kiadni nem tudod, csak családi/esetleg baráti használatra való, ami tény, hasznos lehet ha tényleg igénybe tudjátok venni. De ha nem, csak befektetésnek én nem venném meg.
Mi 6 éve nézegettünk arra Nagymaros/Verőcemaros (nem tudom most hogy hívják) és tudom, hogy pont az arrafelé elég szigorúak és számomra érthetetlenek a nyaralókra vonatkozó építési szabályok, ami miatt kihátráltunk az egészből. Pl. valamiért összedől, megrongálódik nem építheted fel ugyanott, ugyanazt és hasonló nyalánkságok.
Szerintem ha befektetésnek akarod, akkor Lepsény környékén érdemes nézelődnöd. Ott a szőlőhegyen még mindig kapsz(személyesen menj, hirdetés nincs!) 3-4 millióért présházat nyaralónak és napról-napra drágábbak. Mi 5 éve vettük 2 millióért, most cca 20 millióért lehetne eladni és csak 1,5 milliót költöttünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!