Vennél,olyan lakást/házat ahol azelőtt gyilkosság történt?
Ha amúgy jó településen lenne,a szomszédok is rendes becsületes tisztességes emberek lennének.
Az én lakásom az ország egyik legélhetőbb városában van,a szomszédok rendes dolgos vagy épp kisnyugdíjasok.
Ez az egész háztömben az egyetlen lakás ahol "svéd cserediákok" laktak.
Testvérek voltak egy férfi és egy nő.Hosszú éveken át rettegésben tartották a lakókat.Minden éjjel dajdajoztak,üvöltöztek,
gyújtogattak a lépcsőházban stb.
született egy közös utódjuk is
aki szellemileg visszamaradott volt.
Állítólag nagyon rossz természete volt,mindenki a házban lakók közül féltette tőle a gyerekét,esténként torkaszakadtából vonyított,mint a farkasok.
Történt ami történt a férfi börtönben van a felesége és a gyereke pedig már nem él.
Csak pletykát halottam róla,de eltudom képzelni sajnos.
Árveresen vettem végrehajtás alatt állt az ingatlan,messze piaci ár alatt.
Teljes felújítást csináltam,tégláig levéstem mindent,a falban lévő csöveket kicseréltem,a komplett fűtésrendszert,,ablakok, ajtók
Úgy álltam hozzá a felújításhoz,hogy mindent amihez csak a svéd cserediákok hozzáérhettek azt kidobom.
A szomszédok annyira aranyosak voltak,úgy örültek nekem szinte könnyezve sírva mutatkoztak be.
A teljes felújítás alatt egyszer sem panaszkodtak, egyszer sem szóltak hogy hangos vagyok.
Nálam ez összetett dolog.
Nem mindegy milyen gyilkosság. Nyilván nem ugyanez, hogy Józsi bácsi megfojtotta az öntudatlanul tengődő Marika nénit, hogy ne kelljen tovább szenvednie, majd felakasztotta magát, mert az országban se eutanázia se ellátás, se nyugdíj. Vagy Józsi bácsit és Marika nénit öregező kisebbségiek halálra verték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!