Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennél,olyan lakást/házat...

Vennél,olyan lakást/házat ahol azelőtt gyilkosság történt?

Figyelt kérdés

Ha amúgy jó településen lenne,a szomszédok is rendes becsületes tisztességes emberek lennének.

Az én lakásom az ország egyik legélhetőbb városában van,a szomszédok rendes dolgos vagy épp kisnyugdíjasok.

Ez az egész háztömben az egyetlen lakás ahol "svéd cserediákok" laktak.

Testvérek voltak egy férfi és egy nő.Hosszú éveken át rettegésben tartották a lakókat.Minden éjjel dajdajoztak,üvöltöztek,

gyújtogattak a lépcsőházban stb.

született egy közös utódjuk is

aki szellemileg visszamaradott volt.

Állítólag nagyon rossz természete volt,mindenki a házban lakók közül féltette tőle a gyerekét,esténként torkaszakadtából vonyított,mint a farkasok.

Történt ami történt a férfi börtönben van a felesége és a gyereke pedig már nem él.

Csak pletykát halottam róla,de eltudom képzelni sajnos.

Árveresen vettem végrehajtás alatt állt az ingatlan,messze piaci ár alatt.

Teljes felújítást csináltam,tégláig levéstem mindent,a falban lévő csöveket kicseréltem,a komplett fűtésrendszert,,ablakok, ajtók

Úgy álltam hozzá a felújításhoz,hogy mindent amihez csak a svéd cserediákok hozzáérhettek azt kidobom.

A szomszédok annyira aranyosak voltak,úgy örültek nekem szinte könnyezve sírva mutatkoztak be.

A teljes felújítás alatt egyszer sem panaszkodtak, egyszer sem szóltak hogy hangos vagyok.

2023. jan. 11. 14:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Hat ha ez fert bele, maga a teny nem zavarna, ha amugy tenyleg jo kornyek. De en inkabb vennek olyat, amit nem kell kompletten atalakitanom. Ujepitesu parti vagyok.
2023. jan. 11. 14:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
igen
2023. jan. 11. 14:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Különösebben nem érdekelne. Ha jó ár-érték arányú, akkor megvenném.
2023. jan. 11. 14:32
 4/15 A kérdező kommentje:
Kiváló ár értékű arányú,vételárral és teljes felújítással együtt kb.fele annyi mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező új építésű ingatlan.
2023. jan. 11. 14:35
 5/15 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Ami itt izgalmas az a börtöntöltelék. Hogy vissza akarja majd szerezni a lakását
2023. jan. 11. 14:45
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Nálam ez összetett dolog.

Nem mindegy milyen gyilkosság. Nyilván nem ugyanez, hogy Józsi bácsi megfojtotta az öntudatlanul tengődő Marika nénit, hogy ne kelljen tovább szenvednie, majd felakasztotta magát, mert az országban se eutanázia se ellátás, se nyugdíj. Vagy Józsi bácsit és Marika nénit öregező kisebbségiek halálra verték.

2023. jan. 11. 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Az viszont tény, hogy ilyen banki követeléses lakásba nem mernék bele vágni, mert ki tudja mikor állít be valamelyik belterjes cigány, hogy követelje a szerinte jogos lakhatást.
2023. jan. 11. 18:01
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Könnyű igy irnom hogy már van házam, de én nem vennék olyat ahol gyilkosság történt, nem tudom eldönteni hogy léteznek e paranormális tevékenységek de akkor is zavarna a tudat, nyilván amit nem tudok az meg nem fáj, most lehet azzal jönni hogy mindenhol haltak meg emberek, voltak háborúk stb...ha jó áron van esetleg megvenném és kis haszonnal tovább passzolnám, mert tudom hogy az emberek többsége nem válogathat a mai magyar helyzetben örül hogy van hol élni.
2023. jan. 11. 18:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, a férjem nem 😒
2023. jan. 12. 01:28
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Én vennék befektetésre, de nem élnék ilyen ingatlanban. Nem tudom, biztos hülyének néztek, de nekem a lakás/ház aurája örökre magában hordozza az ottani eseményeket és ez bennem okozna egy diszkomfort érzést.
2023. jan. 12. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!