Tudnátok olyan lakásban lakni ahol régebben gyilkosság/öngyilkosság illet halálozás történt?
Ha kimegyek sétálni, akkor is járhatok olyan helyen, ahol csata volt, kegyetlen halálokkal... És? Az élet ilyen. Lehet, hogy sok sejtem más embereké volt anno... Ésatöbbi, ésatöbbi.
Mások ágyát nem használom, s a házamban nem is halt meg senki, legjobb tudomásom szerint, de nem igazán hatna meg, ha megtörtént volna. A halál természetes és igen gyakori dolog, az élettel jár.
Miben különbözik az, hogy valakit megöltek, vagy természetes halállal halt meg? Egy ember(ek) földi pályafutása(i) véget ért(ek). Mint ahogy az előző is írta a halál természetes dolog, az élet velejárója. Ezen a gondolatmeneten tovább menve egyre kevesebb a Földön azon négyzetméterek száma, ahol még nem halt meg senki, szóval nehéz lesz olyan földterületet találnod, ahol még nem hunyt el egyetlen ember sem.
Így szerintem a kérdésed értelmetlen, és igen tudnék ilyen helyen lakni.
"Ott, hol régen gyilkosság esett/
Mit a törvény se keresett/
És a sötét faburkolat alatt/
Nesz nélkül bomlik a hulla/
? (Babits Mihály)
"Abban az ágyban aludni"..
Nos, ez nem fordulna konkrétan elő, mert ha másból nem is, ágyból mindenképpen kizárólag újat, vagy sajátot használnék, erre kényes vagyok.
Nos, természetes halál esetén nem zavarna különösebben a tudat, hiszen nem sok olyan ház van, amiben nem halt még meg valaki.Viszont ahol gyilkosság, öngyilkosság történt, vagy sok szenvedés, tragédia, olyan helyre nem költöznék.Tudok egyet-mást ezekről a dolgokról, érzékelek is dolgokat, amiket sokan nem, tehát le sem tudnák előttem tagadni, ha ilyen házba tévednék, nem venném meg semmi pénzért.Sokszor nagyon nehéz vagy lehetetlen az ilyen helyeket megtisztítani a negatív energiáktól, az erre érzékenyeket különösen rosszul érintheti.Arra is van sok példa és magyarázat, hogy az ilyen tragikus helyeken az események könnyebben megismétlődhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!