Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak ilyen tökéletes a házassága?
Kirakat, több párt illetőn is ki merem jelenteni.
Nagyon közeli példa, hogy a feleség posztolja a boldog, idilli családi fotókat, kívülről irigylésre méltó élet egy szerető férjjel, a pasi meg mást kezelget.
Nem vagyunk házasok még, a kapcsolatunk viszont nagyon jó. Nem tökéletes, de jó. A párom csodálatos apa, egymást pedig messzemenően szeretjük és tiszteljük. Az esküvő is tervben van, ugyan egyiküknek sem volt sosem a legfontosabbak között, de azért szeretnénk ilyen módon is elköteleződni egymás felé.
A közösségi média viszont semmit nem lát ebből, csak aki ismer minket. Ódzkodok ettől a kirakatélettől.
Én fiataloknál is észrevettem 25-30 körül, hogy sokan alapítottak családot 1-2 gyerekkel, esküvő kipakolás, családi fotók, közös lakás, közös munka, aztán még 30-at se töltötték be, de elválnak vagy legalábbis szétmennek, mert egyszer csak azt veszed észre hogy képek leszedve, pasi meg a tinderen.
(Én meg élek vígan és eszem hozzá a popcornom. :D )
Nem a posztoktól függ egy házasság. A mi házasságunk jó. Nem azért mert sosem vitatkozunk hanem azért mert tudjuk kezelni a konfliktusainkat, kitartunk egymás mellett, tiszteljük es becsüljük egymást meg hát szeretjük. Bár teszem hozzá szerintem nem igazi házasság az ahol nincs vita, ha valaki vitatkozott már tudhatja milyen jó is egy vita utáni béke szex.
Én sosem voltam a média embere. Évi egy profil ha volt, aligha can bejegyzésem a családról. Csak fontosabb van meg mint pl a kisfiamról mikor megszületett. Míg a férjem sűrűn posztol képeket. Tehát a mi házasságunk sem állapítható meg ennyiből hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!