Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelt kérdés
Mire akar utalni ezzel egy férfi, ha ezt mondja egy nő szájáról?
2023. ápr. 14. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
24%

Mi lenne azzal a lánnyal, nem értem :D mit érdekli öt?

Ribi csávód azért beszél ilyenről a haverjával, mert náluk ez a megszokott, ha ott vagy, hidd el hogy nem kérdezősködik, mert ő is tudja, hogy az tiszteletlen és nincs rendben.

De abban biztos lehetsz, hogy gyakori téma náluk a nők ilyen mód szexualizálása, és tárgyiasítása.

De egyrészt örülök hogy vagy olyan szolgalelkű, hogy vele maradsz, mert így legalább lefoglalod és nem kerül ilyen undormány az utunkba.

2023. ápr. 15. 12:36
 62/83 anonim ***** válasza:
5%

hát, azthiszem most megtanultad hogy ebben a kategóriában nem érdemes ilyen jellegű kérdést kiírni.

rengeteg itt a frusztrált, sérült ember

2023. ápr. 15. 12:41
 63/83 anonim ***** válasza:
93%

Akik nem a szexista ferfiakat védik?

Remélem is, hogy rengeteg:)

2023. ápr. 15. 12:44
 64/83 A kérdező kommentje:
62# sajnos igen, de szerencsére kaptam azért normális válaszokat is.
2023. ápr. 15. 12:44
 65/83 anonim ***** válasza:
6%

63 mégis mi a szexista abban h megjegyzi a srác hogy jó szája van egy csajnak?

én is kaptam már ilyen bókot férfiként. akkor az is szexista volt?

ha a szemét, arcát dícséri az is szexista?

2023. ápr. 15. 12:48
 66/83 anonim ***** válasza:
37%
Ja hogy férfi vagy, akkor nem is magyarázom. Te úgysem fognád fel azt a szexuálizálást és tárgyiasítást, amit egy nőnek át kell élnie minden nap.
2023. ápr. 15. 12:54
 67/83 anonim ***** válasza:
53%
Én amikor egy nőnek bókoltam akkor azért volt, mert feltöltette. Kolléga. Azt is megjegyeztem neki szívesen kipróbálnám, de mivel plaija van nem. Ezt úgy értettem, mint csók. Nem orál.
2023. ápr. 15. 13:09
 68/83 anonim ***** válasza:
0%
Visszagondolva lehet nem kellett volna átbillennem,de tündéri az a lány és zavarban volt, amitől még cukibb,de visszafogom magam.
2023. ápr. 15. 13:11
 69/83 A kérdező kommentje:
Szembesítettem barátomat, azzal, amit mondott. Annyi volt a reakciója, hogy hagyjuk már (itt legyintett egyet), az a csaj nem is kedveli őt és ennyi.
2023. ápr. 15. 14:30
 70/83 anonim ***** válasza:
43%

:DDDDDD

Légy vele boldog :D

2023. ápr. 15. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!