Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelt kérdés
Mire akar utalni ezzel egy férfi, ha ezt mondja egy nő szájáról?
2023. ápr. 14. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim válasza:
87%
A kérdező amúgy olyan primitív, mint a párja. Nem értem minek írkáljátok neki a jó tanácsokat, pont egymáshoz illenek.
2023. ápr. 14. 22:19
 32/83 A kérdező kommentje:

33# a semmire nem akarok cirkuszolni.

34# miért is? Én minősítgetek talán mást ismeretlenül? De ha már itt tartunk, szerintem te vagy a primitív.:)

2023. ápr. 14. 22:21
 33/83 anonim ***** válasza:
94%
Kérdezd meg tőle hogy a te szad már nem is elég jó ahoz hogy bekpjad neki.
2023. ápr. 14. 22:21
 34/83 anonim ***** válasza:
96%

Egy kérdés feltevése miért lenne cirkuszolás?

"Mire gondolsz, szívem?" - erre kiakadna a pasid?

2023. ápr. 14. 22:22
 35/83 A kérdező kommentje:
37# nézd, nem tanácsokat kértem. Csak a kérdésemre választ. Ennyi. A válaszok fejében magam is el tudom dönteni, hogy mit tegyek, abba nem kell beleszólni.
2023. ápr. 14. 22:23
 36/83 anonim ***** válasza:
97%

De nem érted, hogy a pasid tudja biztosan, mire gondolt.

Nem a mi válaszaink alapján kell eldöntened, mit tegyél, hanem az ő válasza alapján. Nagyon szomorú, hogy nem tudtok kommunikálni.

2023. ápr. 14. 22:25
 37/83 A kérdező kommentje:
39# szerintem meg az a szomorú, mikor valaki mindenféle háttér infó nélkül okoskodik más kapcsolatát illetően.
2023. ápr. 14. 22:26
 38/83 anonim ***** válasza:
96%
Azért írtad ki a kérdést, hogy okoskodjunk.
2023. ápr. 14. 22:27
 39/83 A kérdező kommentje:
41# igen, a kérdést illetően. Nem pedig a kapcsolatomat illetően.
2023. ápr. 14. 22:28
 40/83 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is into jel. Egy kapcsolatban tudni kell disztingvalni. Mar akinek volt gyerekszobaja. Egyertelmuen szexualis utalas. Nem az a problema, hogy beleverne neki, hanem az, hogy o hozza fel a temat. Ez tiszteletlenseg az iranyodban. Ha azt mondta volna, hogy jo segge van, akkor megsertodnel? Nyilvan. Miert mond akkor ilyet? Miert a jelenletetbeb? Miert neked? Ha ezekre a kerdeskre megtudod a valaszt, akkor azt is megtudod, hogy nem sokra ertekel. Olyan mintha azt kozolne veled, hogy van egybkicsit csoffadt baratnom, de meg felallra. Sebaj, nekem ilyen jutott. De legalabb be is szolhatok neki. Az tuti, hogy nem elegedett veled, jobbra vagyik. Maximum beeri veled, mert nincs eselye jobbra. Eleg felszines es taho dolog. Ettol meg leelhettek egyutt egy eletet. De en nem tennek ra nagy tetet, ha igy nyilvanul meg. A felesegem azt szokta mondani, hogy a noket ragyogtatni kell. Ha a baratno elott egy masik not dicserget, azzal ot elhomalyositja, az iluen noket sajnalni szokta. Ennyit en is megtehetek, sajnalom, hogy ilyen baratod van.
2023. ápr. 14. 22:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!