Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelt kérdés
Mire akar utalni ezzel egy férfi, ha ezt mondja egy nő szájáról?
2023. ápr. 14. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
13%

jézusom sok elmeroggyant

semmi tiszteletlen nincs ebben, mivel nem a jelenlétedben mondta ezt.

egyébbként honnan tudod hogy ilyet mondott ha ott sem voltál?

jó száj alatt telt, formás ajkakat értünk.

természetesen ez azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódik ahhoz a csajhoz... és akkor mi van?

bizonyára rengeteg csaj rohangál a világban akit szivesen megdugna a párod, ahogy te is rengeteg férfit látsz akivel szivesen lefeküdnél, de nem teszed ugye?

2023. ápr. 15. 10:51
 52/83 A kérdező kommentje:
51# valami ilyesmit próbáltam én is mondani, de lehurrogtak…
2023. ápr. 15. 11:04
 53/83 anonim ***** válasza:
93%

Ezt én sem értem. Ha a kérdező ebben semmi kivetnivalót nem talál, sőt, lehurrogja mások őszinte véleményét, akkor minek írt ide ki kérdést?

Amigy feltételezem amiatt, mert az állítólag remek párkapcsolata mégsem olyan remek🤷‍♀️ van ez így.

2023. ápr. 15. 11:42
 54/83 A kérdező kommentje:

53# ki a k*va???

54# mit hurrogok én le? Ti hurrogtok le engem, én csak normális érvekre, ellenérvekre voltam kíváncsi. 51-es például úgy gondolja, ahogy én, de voltak még páran ugyanezen a véleményen, akkor talán mégsem én hurrogok le mindenkit. Lehet, hogy nem ugyanaz a véleményünk, de tanuld meg tisztelni más véleményét akkor is, ha az a tiédtől eltérő!

Igazából nem értem ezeket az agresszív, indulatos válaszokat. Nagy bajok vannak itt egy-két ember fejében, az biztos.

2023. ápr. 15. 11:46
 55/83 anonim ***** válasza:
95%

Mi ebben az agresszió? Nem értjük, miért írtál ki kérdést, ha a párodat véded folyamatosan. Az a bajod, hogy nem értünk veled egyet.

54es vagyok.

2023. ápr. 15. 11:49
 56/83 anonim ***** válasza:
100%

Igyekszem úgy választ adni neked, hogy nem a kapcsolatodra reflektálok, hanem erre a szituációra, hiszen ez a kérésed Kérdező.

Azt nehezen tudom elképzelni, hogy a barátod beszélget a haverjával, és csak úgy megmutatja neki a csajt, hogy "nézd milyen szép a szája ennek a lánynak".

A "jó a szája" az szexuális töltetű. A száj a nőknél alapból a szexuális vonzerő egyik szimbóluma lett mostanában, ezért is tölteti fel minél nagyobbra a legtöbb nő, meg ezért is jött létre a "szopós száj" kifejezés.

A férfiak csak úgy nem szokták mondani, hogy nézd, ennek és ennek a nőnek szép a szája (szexuális töltet nélkül).

Azt, hogy mennyire jön be neki a lány (tehát ismeri, külsőre jön be, vagy csak a 'dugható' kategóriába sorolja), ezt így nem lehet megállapítani.

Viszont én is azt tudom javasolni, hogy azért én rákérdeznék, hogy milyen választ ad. Nem kiakadva, meg nem veszekedni, hanem simán megkérdezni, hogy Drágám, láttam ezt az üzenetet a telefonodban, és kicsit megdöbbentett, kérlek, megmondanád miért írsz ilyet más lányról a haverodnak?

Azért a reakciójából, és a válaszából szerintem sok minden leszűrhető.

Nekem két darab 5 éves kapcsolatom volt, nem a levegőbe beszélek, nem mondom, hogy megcsal, azt sem, hogy nem, nem ismerem a ti kapcsolatotokat, annyit mondok, hogy maga ez az elszólás nekem nem férne bele, mert tiszteletlen veled, és nem, mint nővel, hanem mint emberrel. És szerintem a szerelem mellett a másik legfontosabb dolog, hogy működjön a kapcsolat, az a tisztelet.

És az, hogy megcsal, vagy nem, hogy tetszik-e neki más, vagy nem, az eltörpül amellett, hogy valaki tiszteletlen, mert jelen helyzetben a barátod ezzel a mondatával tiszteletlen.

Nekem ez a véleményem.

2023. ápr. 15. 11:51
 57/83 A kérdező kommentje:

58# köszönöm szépen!

Annyival még kiegészíteném a sztorit, hogy nem a telefonjában láttam, hanem hallottam, hogy felhozta a haverjának ezt a csajt és mondta neki róla, hogy milyen jó szája van. Ők nem vettek észre, nem tudták, hogy hallottam.

2023. ápr. 15. 12:00
 58/83 anonim ***** válasza:
87%
Mosdatod őt, mentegeted, folyamatosan.
2023. ápr. 15. 12:02
 59/83 anonim ***** válasza:
100%

És milyen kontextusban hozta fel? Előtte/utána mit mondott?

Azt nem hallottad?

2023. ápr. 15. 12:03
 60/83 A kérdező kommentje:
59# azt már nem. Csak annyit, h barátom kérdezte haverját, hogy mi van ezzel a csajjal, arra haverja válaszolt neki, erre barátom benyögte, hogy jó szája van.🤷‍♀️
2023. ápr. 15. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!