Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden karakán nőnek csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden karakán nőnek csak a szája nagy?

Figyelt kérdés

Az egyik hölgy nem hitte el, hogy annyira szeretek nyalni, hogy akár egy órán keresztül is szívesen csinálom, akár önzetlenül is. Ő márpedig ki akarja próbálni, meg is beszéltük a találkát, de mindkétszer félt eljönni. :D

Minden nagyszájú nő ilyen beszari?

2022. máj. 30. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A karakán nő és a nagyszájú nő nem egy és ugyanaz

Azért mert egy nő így viselkedett, nem kéne azonnal általánosítani a teljes bolygó lakosságára nézve, hogy minden nő csak hang…

2022. máj. 30. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Honnan tudod, hogy félt és nem közbejött valami?
2022. máj. 30. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Haver ez az internetről volt? Na akkor el kell szomorítsalak nem nő volt a túloldalon csak egy troll, te meg beszedted az ívet 😄

Ha burkolt partnerkeresési célzatú a kérdésed akkor el kell szomorítsalak - egy nő sem fog privit rádírni, hogy juj de jó egy pasi aki 1 órán át tud nyalni 😄

2022. máj. 30. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Névtelenül mindenki lehet nagylegény/leány!
2022. máj. 30. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen
2022. máj. 31. 01:37
 6/7 anonim ***** válasza:

" Minden karakán nőnek csak a szája nagy?"

Inkább így.

Minden nőnek csak a szája nagy.

2022. máj. 31. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
van összefüggés. Én pl nagyon meglepődtem egyik lány ismerősömön. Elmentünk nemrég sörözni kettesben, mert mind a kettőnk párja nem volt otthon és unatkoztunk, egy nagyon bevállalós, belevaló csaj, nem hazudok, ha valakivel csalnék, akkor vele el tudnám képzelni és kérdezgettem intimebb dolgokról, előző kapcsolatairól és kiderült "virágnyelven", hogy neki első partnere a mostani, pedig nem gyerekként jöttek össze és hát nagyon nincs tapasztalata sok mindenben és fél sok új dolgot kipróbálni a szexben. Nem erőltettem a témát, mert kellemetlen volt neki, de teljesen máshogy lőttem őt be.
2022. máj. 31. 13:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!