Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy nőnek “jó” szája?

Figyelt kérdés
Mire akar utalni ezzel egy férfi, ha ezt mondja egy nő szájáról?
2023. ápr. 14. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
43# köszi. Egyébként nem a jelenlétemben mondta, hanem mint írtam a hátam mögött. Leírtam, hogy nem nekem, hanem egy haverjának mondta.
2023. ápr. 14. 22:33
 42/83 anonim ***** válasza:
85%

A kérdező láthatóan nem akarja elfogadni azt, hogy szinte egyöntetűen ugyanazt gondoljuk a szituról.

Értitek, kiír egy kérdést, és nem tolerálja, hogy más véleményem vagyunk 😂😂😂

2023. ápr. 14. 22:33
 43/83 anonim ***** válasza:
97%

De ha érdekel egy részletes okoskodás:

Valamit mondott a pasid, ami neked nem tetszett. Felmerült benned, hogy volt valami hátsó szándéka, szexuális utalás. Ha megbíznál benne teljesen, eszedbe sem jutott volna, hogy ezt másként mondja. Tőle nem mered megkérdezni, mire gondolt. Cirkuszolásnak gondolsz egy kérdést. Vajon volt olyan eset a múltban, amikor feltettél egy normálos, jogos kérdést, és ő cirkuszolásnak, hisztinek, drámának vette?

Amikor itt valaki feltesz egy kérdést, aminek az lesz a vége, hogy MINKET próbál meggyőzni arról, hogy minden oké az életében, az a verbális verziója annak, amikor valaki a széteső kapcsolatában teleposztolja facebookot nyálas "minden happy" képekkel.

2023. ápr. 14. 22:35
 44/83 anonim ***** válasza:
41%
Hat igy egy fokkal jobb. Baratok kozott ez belefer. Meg az se biztos, hogy tetszik neki a csaj, csak valami "pozitivat" akart mondani. Elengednem ezt a temat, a ferfiak sokat vetitenek egymasnak, egymas kozott, a tultolt felszinesseg pedig szinte alap ilyenkor.
2023. ápr. 14. 22:36
 45/83 A kérdező kommentje:
45# ez nem így van, de több részletet nem írhatok. Felesleges dolgot kevertetek ide.
2023. ápr. 14. 22:38
 46/83 A kérdező kommentje:
47# ha csak akart volna valamit mondani, akkor nem ő hozza fel a csajt.
2023. ápr. 14. 22:39
 47/83 anonim ***** válasza:
100%
Még barátok között is primitív, és ugyanúgy tiszteletlenség a barátnő irányába.
2023. ápr. 14. 22:57
 48/83 A kérdező kommentje:
50# ebben lehet, hogy igazad van.
2023. ápr. 14. 22:58
 49/83 anonim ***** válasza:
94%

"ne legyünk már álszentek, ez a jó jelző szerintem egy átlag ffi szájából még enyhe is."

Ennek fényében a kérdezőnek igazából teljesen megfelelnek a tiszteletlen, barátnőjüket degradáló, nőket szexualizáló hímribik, mint a palija, szóval ennyit erről. Legyetek boldogok, ha nem vele, akkor más ugyan ilyen herével jönnél össze.

2023. ápr. 14. 23:43
 50/83 anonim ***** válasza:
56%
Azt jelenti,hogy szerinte jól tudhat szopni,megdugná.Ez még nem jelenti,hogy meg is csalna.Én is mondtam már pasira,hogy elvinném,ha nem lenne férjem.Ennyi
2023. ápr. 15. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!