Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegen írt egy csomó idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen írt egy csomó idő után, mire véljem? 24/N

Figyelt kérdés

Bocsánat, lehet elég gyerekesnek tűnik a kérdés, de nincs túl sok tapasztalatom. Adott egy srác akivel 2 hónapja kavartunk, le is feküdtünk egymással és utána folyamatosan üzenetekkel bombázott majd eltűnt. ha írtam is neki nem válaszolt.

Ma éjszaka írt nekem érzékelhetően részegen, hogy hogy vagyok. Szerintetek hiányzom neki vagy csak szimplán booty call? Nem tudom mennyire releváns, de a srác 25 éves.

2023. ápr. 6. 07:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Akkor engedd el a szorit. Pia->feszül a zacsi ->bármilyen női társaság jó, ha közel van akkor az, ha távol, akkor legalább egy kis dumálás
2023. ápr. 6. 12:18
 22/25 anonim ***** válasza:
38%

10, én ezt pontoztam le

''Ne aggódj, nem vagy te semmivel sem különlegesebb, mint a többi nő"

Még jó hogy nem a csaj hibája hogy a pasi egy tuskó :D Én ezekre csak annyit tudok mondani, hogy a stílus maga az ember...

2023. ápr. 6. 12:32
 23/25 anonim ***** válasza:
20%

22: ezt sokféle képpen lehet érteni.

A saját baráti társaságomban is mindig elhiszik a lányok/nők az összes pinabubusnak, hogy ők különlegesek, ez most más, ez most nem csak szex... A végén kiderül, hogy nem, semennyire nem különlegesek, és igen, ez megint csak szex volt.

2023. ápr. 6. 12:47
 24/25 anonim ***** válasza:

A 23-as értette jól. Vannak a csajozós vonzó férfiak, akik ugye azt mondják a nőknek, amit hallani akarnak. Hogy ez most más, hogy ő különleges, hogy ez valami erős, hogy blablabla. Ugye mivel vonzó férfi mondja, ezért a nők el is hiszik ezeket a szövegeket, mivel el akarják hinni.

Pedig tévednek. Semmivel sem más, nem több, nem különleges. Nő gerincre vágva, zacskó kiürítve, skalp behúzva. Kész, jöhet a következő préda.

Hogy miért így fogalmazom? Mert én nem szeretem a virágnyelven körülírást. Én az egyértelmű, nyílt, a valóságot ténylegesen lefedő nyelvezetet szeretem.

2023. ápr. 6. 13:19
 25/25 anonim ***** válasza:

"kint dolgozik Németországban."

lehet annyira bebszott, hogy azt sem tudta hol van.

2023. ápr. 6. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!