Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegen írt egy csomó idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen írt egy csomó idő után, mire véljem? 24/N

Figyelt kérdés

Bocsánat, lehet elég gyerekesnek tűnik a kérdés, de nincs túl sok tapasztalatom. Adott egy srác akivel 2 hónapja kavartunk, le is feküdtünk egymással és utána folyamatosan üzenetekkel bombázott majd eltűnt. ha írtam is neki nem válaszolt.

Ma éjszaka írt nekem érzékelhetően részegen, hogy hogy vagyok. Szerintetek hiányzom neki vagy csak szimplán booty call? Nem tudom mennyire releváns, de a srác 25 éves.

2023. ápr. 6. 07:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Nincs ló.
2023. ápr. 6. 08:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Kanos volt, ehhez milyen tapasztalat kell? Józan paraszti ész.

N

2023. ápr. 6. 08:49
 13/25 A kérdező kommentje:
#10 Én csak a #2esnek és a #6osnak adtam pirosat. Mindenki mást felpontoztam.
2023. ápr. 6. 08:52
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
nem talált dugó pajtit, és eszébe jutottál
2023. ápr. 6. 09:10
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Valszeg minden nőnemű kontaktjára ráírt, hátha valamelyik horogra akad.
2023. ápr. 6. 09:11
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Az ilyen pasik 1, vagy tényleg kanosak és keresnek valakit akit kihasználhatnak 2, töketlen döntésképtelenek

Szerintem egyik se jobb. Úgyhogy ezt felejtsd el. Vannak még jó pasik :)

2023. ápr. 6. 09:12
 17/25 anonim ***** válasza:
71%

"Az ilyen pasik 1, vagy tényleg kanosak és keresnek valakit akit kihasználhatnak 2, töketlen döntésképtelenek"

Nope! Az ilyen pasi csak az 1)-es variáció lehet.

A döntésképtelen pasas nem építi le hónapokra, az ott zizegne folyamatosan, de se előre nem mozdulna, se el nem engedné.

Ez a pasas valami miatt leépítette a kérdezőt (az teljesen mindegy, hogy milyen külső, belső tulajdonság miatt nem kellett, hogy éppen volt neki jobb, vagy bármi), most meg, mikor a pia előhozta belőle a kant, ráírt az összes olyanra, akitől remélt egy kis gyors megkönnyebbülést (mert nagy valószínűséggel, nem a kérdző volt az egyetlen a listájában)

2023. ápr. 6. 10:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyit nyom az, hogy nem tartózkodik itthon, kint dolgozik Németországban.
2023. ápr. 6. 10:54
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
18: rengeteget! Akkor mégsem csak a pia miatt zsongtak a hormonjai, hanem igaz szerelmet keres, te vagy élete párja... Oh, wait!
2023. ápr. 6. 11:34
 20/25 A kérdező kommentje:
#19 Nem akarok a csávótól semmit, szimplán kíváncsi voltam milyen inditattásból tesz ilyet. Nem kell egyből arra gondolni, hogy én kapcsolatot akarok ettől az embertől.
2023. ápr. 6. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!