Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegen írt egy csomó idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen írt egy csomó idő után, mire véljem? 24/N

Figyelt kérdés

Bocsánat, lehet elég gyerekesnek tűnik a kérdés, de nincs túl sok tapasztalatom. Adott egy srác akivel 2 hónapja kavartunk, le is feküdtünk egymással és utána folyamatosan üzenetekkel bombázott majd eltűnt. ha írtam is neki nem válaszolt.

Ma éjszaka írt nekem érzékelhetően részegen, hogy hogy vagyok. Szerintetek hiányzom neki vagy csak szimplán booty call? Nem tudom mennyire releváns, de a srác 25 éves.

2023. ápr. 6. 07:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg csak eszébe jutottál, ha részegen talált meg újra. Én az ilyennek nem adnék túl nagy hitelességet. Lehet, persze jól is elsülhet, ha elekzdtek újra beszélgetni meg ilyesmi, de ez így önmagában kevés. Legalábbis szerintem.
2023. ápr. 6. 07:44
 2/25 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom nem sikerült csajt találni, részegen kanos volt, aztán olyankor az ember minden szalmaszálat megpróbál megragadni, hátha valamelyik csaj hagyja, hogy beleürítsenek. Ne aggódj, nem vagy te semmivel sem különlegesebb, mint a többi nő.

Szívesen.

2023. ápr. 6. 07:48
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Részegen kanos volt és pörgette a telefonkönyvét.
2023. ápr. 6. 07:51
 4/25 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy #3-as mondja.

Részegen hirtelen az embernek olyan csaj is vonzóvá tud nagyon válni, akit korábban nem véletlen épített le (teljesen mindegy, hogy mi volt az ok, részegen hirtelen az már nem is probléma).

Nekem volt lány, aki vevő volt az ilyesmire, pár havonta részegen rá írtam, összefutottunk, aztán megint nem beszéltünk pár hónapig.

2023. ápr. 6. 07:57
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a részeg kanossághoz. Ha érdekelnéd jobban nem "felejtkezett volna el rólad".
2023. ápr. 6. 07:58
 6/25 anonim ***** válasza:
6%

Nincs sok tapasztalatod?

Szóval neki adtad a szüzességed az első pinabubusnak, akinek onnantól nem voltál érdekes tovább, most meg reméled, hogy mégis szeret, mert 2 hónap múlva rájött, hogy van benned még egy partron?

2023. ápr. 6. 08:06
 7/25 A kérdező kommentje:

#6 Hol írtam, hogy neki adtam a szüzességemet?

Szimplán nincs sok tapasztalatom férfiakkal, eddig egy kapcsolatom volt előtte.

Azt sem mondtam, hogy reménykedem, nem tudtam ezt a viselkedést/érdeklődést mire vélni hirtelen, azért kérdeztem meg.

Nem kell pl ilyen lekezelően válaszolni mint a kettes…

2023. ápr. 6. 08:13
 8/25 anonim ***** válasza:
26%
Mi az a booty call?
2023. ápr. 6. 08:28
 9/25 A kérdező kommentje:
#8 Kanosságra gondoltam.
2023. ápr. 6. 08:40
 10/25 anonim ***** válasza:
59%

4 férfi írja, hogy csak a pia beszél belőle, csak dugni akart egyet, és kereste a telefonkönyvében, hogy ki lehet alkalmas.

mind a 4-et lepontoztátok.

Mi lenne a jó válasz? Segítsetek pls, akik az első 4-nek 0-t adtak. Hogy a pasas végre a pia hatására rájött, hogy szerelmes, és a kérdező az igazi? Ebből ásó-kapa-nagyharang lesz? Vagy mi?

2023. ápr. 6. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!