Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyivel jobb házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel jobb házasságban élni? Miért lépnek ki nehezebben egy házasságból, mint egy sima kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Belegondolok hogy engem a barátom simán itt hagyhatna mindenféle nehézség nélkül, de azért már egy házasságból nehezebb kilépni. Persze elválni is ellehet, de azért látom, hogy egy házasságból az emberek többsége azért csak úgy nem lép ki. Meg mennyivel jobb lehet már hogy elmondhatod, hogy xy a férjem, a feleségem, vagy hogy a Facebook-ra is az van kiírva, hogy xy házastársa, nem pedig kapcsolatban xy-nal.
2023. márc. 30. 13:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Én megfordítanám a dolgot, szerintem azért van magasabb szinten a házasság, mert ha egy férfi elvesz akkor komolyan gondolja veled és hosszú távra tervez, ha nem akar elvenni, akkor azért, mert csak egy opció vagy amíg nem talál jobbat.
2023. márc. 30. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

#11 Ezzel nagyon nem értek egyet, ez tipikus általánosítás! Igenis van, hogy ez egy közös döntés, és SEMENNYIVEL nem szeretik kevésbé egymást. Ráadásul mindenki a férfire hegyezi ki a sztorit, pedig számos esetben a nő nem szeretne házasodni!

N

2023. márc. 31. 08:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kivételek, viszont az ismerősi köröm 90%-ánál azt látom, hogy a nő akarna esküvőt, csak a pasi nem. Sőt, volt egy kolléganőm, aki állította, hogy na ő nem akar esküvőt, neki nagyon jó így ahogy vannak, majd kitalálták, hogy felveszik a Babavárót, amihez kellett az esküvő, a csaj annyira boldog volt meg lelkes, másról nem is tudott beszélni csak az esküvőről. Szóval szerintem az a nő aki azt mondja nem akar esküvőt csak saját magát nyugtatja, legalábbis én még soha életemben nem hallottam olyan sztoriról ahol a pasi erőltette a házasságot, a nő meg nem akarta
2023. márc. 31. 09:31
 14/22 anonim ***** válasza:
34%

Jelen, kedves #13! Világ életemben herótom volt az esküvőtől, mindennel, ami azzal jár, a házasságtól. Soha nem vágytam rá. Soha!

Pár éve megismertem életem férfiját - tényleg az - de esküvőt, házasságot továbbra sem akartam. Persze jött mindenki, hogy tuti hazudok, mert pont úgy vágyom rá, mint minden nő, de hát én nyilván valami speciális nő vagyok.

A Kedvesem már háromszor kérte meg a kezem, de még most sem érzem, hogy házas akarnék lenni, életem végéig jó lenne ez a menyasszonyság és annyi.

De ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Sőt! Mindennél jobban szeretem. Csak házas nem igazán akarok lenni.

40/N

2023. márc. 31. 09:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Több ilyen válásról is tudok.

Nem olyan ritka, mint amennyire te nem tudod elképzelni, hogy létezhet.

2023. márc. 31. 10:03
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
Én tényleg nem akarok férjhez menni, csak az a különbség, hogy már voltam férjnél, kétszer is. A második férjemmel kialakítottunk egy olyan életformát, amit mással nem tudnék. Sajnos ő meghalt, pótolhatatlan veszteség, de az élet megy tovább.
2023. márc. 31. 10:28
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
16os természetesen az megint más, amikor valaki már volt házas, csak özvegy lett vagy elvált, ott azért érthető, hogy nem akar többször
2023. márc. 31. 11:13
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
#17 Aki viszont csak simán nem akar, az továbbra is elképzelhetetlen, úgy látom.
2023. márc. 31. 11:17
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
18 nem elképzelhetetlen, én csak azt mondom ez a nők egy kisebb része aki ténylegesen nem akar és a legtöbb inkább csak beletörődik, hogy a pasija nem veszi el
2023. márc. 31. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

#19 Szerintem is jól látod. Senki sem szívesen ismerné el, hogy a pasija nem hajlandó elvenni. Inkább azt mondja, hogy nem hisz a házasságban. Én is ismertem ilyet, végül talált egy olyat, aki hajlandó volt, azonnal hozzá is ment.

#16 vagyok

2023. márc. 31. 15:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!