Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel jobb házasságban élni? Miért lépnek ki nehezebben egy házasságból, mint egy sima kapcsolatból?
#11 Ezzel nagyon nem értek egyet, ez tipikus általánosítás! Igenis van, hogy ez egy közös döntés, és SEMENNYIVEL nem szeretik kevésbé egymást. Ráadásul mindenki a férfire hegyezi ki a sztorit, pedig számos esetben a nő nem szeretne házasodni!
N
Jelen, kedves #13! Világ életemben herótom volt az esküvőtől, mindennel, ami azzal jár, a házasságtól. Soha nem vágytam rá. Soha!
Pár éve megismertem életem férfiját - tényleg az - de esküvőt, házasságot továbbra sem akartam. Persze jött mindenki, hogy tuti hazudok, mert pont úgy vágyom rá, mint minden nő, de hát én nyilván valami speciális nő vagyok.
A Kedvesem már háromszor kérte meg a kezem, de még most sem érzem, hogy házas akarnék lenni, életem végéig jó lenne ez a menyasszonyság és annyi.
De ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Sőt! Mindennél jobban szeretem. Csak házas nem igazán akarok lenni.
40/N
Több ilyen válásról is tudok.
Nem olyan ritka, mint amennyire te nem tudod elképzelni, hogy létezhet.
#19 Szerintem is jól látod. Senki sem szívesen ismerné el, hogy a pasija nem hajlandó elvenni. Inkább azt mondja, hogy nem hisz a házasságban. Én is ismertem ilyet, végül talált egy olyat, aki hajlandó volt, azonnal hozzá is ment.
#16 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!