Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik eldöntötték, hogy elveszik a barátnőjüket, mi alapján jutottak erre a döntésre? Én azt látom magam körül, hogy ha jön a gyerek, na jó, akkor összeházosodunk, vagy akkor sem feltétlenül.
A másik, hogy el ne köteleződjön, ki "kell" élnie magát, a szex, meg a szex ... stb, stb., meg nem láttam meg ebben a nőben sem semmi olyat, meg abban sem, elegem van a csajozásból, már valamit alkotnom kellene stb. Sokszor ellentmondásos érvelések, beszámolók.
Ezzel szemben, van néhány olyan igazi vagy látszat kapcsolat, amit irigylek, megismerkedtek, a férfi azt a nőt akarta, összeházasodtak, aztán megy tovább a közös élet. Persze a szülői generációmnál ez normális volt, viszont elkezdődött a nagy arányú válás.
Olyanokat akarok kérdezni, akik egy bizonyosat éreztek magukénak, ez hogyan történt, mi volt a történet lényege. És mi van azóta?
# 5
Egyik sem. Ennyi év után is mintha az első napon... De ahogy múltak az évek és egyre sikeresebb és felnőttebb lett, egyre egoistábbá vált. A világnak körülötte kellett forognia. Emellett olyan, hogy én végignéztem az összes eladó menyasszonyi ruhát és le sem ült velem megnézni. Csak akkor működött volna, ha megszervezek mindent és közlöm vele a dátumot
"Azok a férfiak, akik eldöntötték, hogy elveszik a barátnőjüket,"
Max. azt döntöttheti el, hogy megkéri kezét.
Na, hát nálunk pont fordítva volt, én vagyok a nő.
Egyetemen összejöttünk, 3 év után megkérte a kezem. Akkor még nagyon korainak tartottam, még karrier előtt épp hogy első munkahely kb, meg eleve roh*dt ijesztő volt számomra a házasság , bevallom kételyek is voltak bennem.
Abban maradtunk, hogy nem baj, raer amikor úgy érzem, évek múlva is, nem erőlteti.
Férfi létére mindig sokkal jobban belevetette magát a szervezésébe míg csak ötlet szinten volt, gyűrűk, helyszín, ruhákat küldött, stb, mire pislogtam, szinte mindent.. elképesztő. :D itt bevallom én voltam az, akit nem nagyon érdekelt az esküvő szervezés soha.
Évek után én is már megértem, és késznek érzem magam rá, most fogunk végül házasodni. Hogy ő miért ilyen, miért volt ennyire biztos magában? Mindig is határozott volt, családcentrikus hozzáállása, és éretten gondolkozott ezen a téren. Látva 1-2 pasit (direkt nem férfit írok), én is össze teszem a kezem..
De van még ilyen férfi, ezt is látom, csak kevesebben, ezért nyitott szemmel kell járni. A hozzáállás és értékrend elég sokat elárul amúgy szerintem már az elejétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!