Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most női igen vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most női igen vagy nem?

Figyelt kérdés

"...nem haragszom, erre mindig azzal jössz, hogy párkapcsolat, holott én már rég veled szeretnék lenni. Azt a részét felejtsük el."

Több éves amolyan távkapcsolat után egy év mosolyszünet tart jelenleg. Az elmúlt egy évben sok vita volt, aztán egyik levélváltásban ez az üzenet részlet.

Ugye itt lehet nekem kéne lépnem, na de, vajon hogy kell ezt érteni.

Mert olyan mintha a - rég veled - között akár egy " nem " szó kimaradhatott volna. Viszont ha nem maradt ki véletlen, akkor mögötte az " Azt a részét felejtsük el. " a furcsa, ami a korábbi 4 évünkre vonatkozhat.

Nyilván a közvetlen rákérdezés nem egyszerű, a női lélek bonyolult számomra, annyit tudok hogy szeretem a lányt, de hogy most akkor érdemes-e lépni, na ez a jó kérés.

Szóval akkor vajon ez annyit jelenthet hogy szeretné a valódi kapcsolatot, vagy valójában egy nemet jelent, ki mire tippel?

2023. márc. 25. 14:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Akkor kérlek a " buta vagyok " helyett szerinted miért a nem? Simán kimaradhatott a nem szócska onnan?

Mert lehet én vagyok túl egyszerűen felépítve, és nekem kétértelmű simán, és ahogy írtam természetesen rákérdeztem, amire nem lett egy egyszerű: Igen úgy gondoltam, folytassuk / Valóban kimaradt a nem szó, nem akarom folytatni válasz hanem lett egy szép körülírás konkrétumok nélkül, amiből szintén nem tudtam kivenni, hogy mi a pontos válasz.

2023. márc. 25. 15:24
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Addig kérdezed, amíg meg nem érted. Vagy a férfi lélek ilyen ostoba, hogy ha nem ért valamit, akkor kombinál, nem kérdez, amíg meg nem ért?
2023. márc. 25. 15:26
 13/25 A kérdező kommentje:

Kedves 12... Azt értem, hogy a sértegetés megy. De őszintén igazából most a 11-es kommentemre adtál egy tökéletes nőies kitérőválaszt.

Annyit kérdeztem, hogy szerinted miért egyik vagy másik verzió, és ahogy írtam természetesen rákérdeztem, és hiába kérdezgetném újra és újra, ahhoz elég rég óta ismerem, hogy tudjam ezt nekem kéne megfejteni, nem fogja közvetlen rámondani.

Ezért próbáltam segítséget kérni itt, hogy ki mire gondol....

2023. márc. 25. 15:31
 14/25 anonim ***** válasza:
Engem majdnem elátkoztak itt, meg majd a halálomat kívántak nemrég. Kérdező, nem reagálj ezekre a személyeskedésekre, nincs értelme, töröld magadnál a kérdést és szevasz. Sokan csak a dühüket akarják itt levezetni.
2023. márc. 25. 15:47
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem akarom törölni magamnál a kérdést, hisz azért írtam ki mert tanácsra lenne szükségem, és talán még lesz majd aki esetleg egyik vagy másik verzióban megerősít, hogy szerinte miért ez és ez lehet.

Nyilván egyedül is döntenem kell valamelyik verzió tekintetében előbb-utóbb, szimplán csak tanácsot, véleményt szerettem volna.

2023. márc. 25. 15:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerjük a pontos körülményeket, de homályos, értelmezhetetlen üzenet. Hagyjuk a bonyolult női lelket, férfitól is kaptam már se veled, se nélküled történetben olyan üzit, hogy a hajam égnek állt, totál hülyeségnek tűnt, negatívnak, és én elutasítást vettem ki belőle. (Nem az volt, ettől függetlenül nem lett happy end a sztori vége, de a szóban forgó üzenetet félreértettem, ami úgy derült ki, hogy némi agyalás után rákérdeztem.)

A te helyzetedben (csomó lényegi infó kimaradt, ha nem vagytok már együtt, miért dumáltok ennyit, és min vitatkoztok stb.) két út van: Ha azt mondod, már rákérdeztél valamire, és csak mismásol, akkor elkönyveled úgy, hogy nem meri nyíltan megmondani a nemet, és hagyod a fenébe. (Sanszos, hogy ez van.) Vagy, ha úgy érzed, lehet még némi esély, akkor rákérdezel mindig arra, amit nem értesz. Nem agyalsz, nem taktikázni akarsz, hanem beleállsz a szituba, vállalod, hogy te szeretnéd még vele folytatni, és felteszel mondjuk olyan kérdéseket is, ami lényegi, és igennel vagy nemmel megválaszolható. Ha belefutsz több esetben is abba, hogy csak terel, akkor tuti nem bonyolult lélek, csak nem mer nyíltan nemet mondani.

2023. márc. 25. 16:02
 17/25 A kérdező kommentje:

A 4 év úgy telt, hogy ritkán tudtunk találkozni, viszont napi kapcsolatban voltunk, a találkozási nehézségek mindkét oldalról megvoltak, de úgy voltunk vele kitartunk, lesz majd jobb. Aztán jött ez az éves mosolyszünet, igazából itt is végig kapcsolatban voltunk csak szinte minden beszélgetés oda torkollott, hogy a másik a hibás, hogy nem jutunk egyről a kettőre, szóval én is ugyanúgy hibás voltam ebben, de talán erre mondják hogy amolyan se veled se nélküled szint volt.

Aztán nemrég közös megegyezés alapján megbeszéltük, hogy nincs harag és vita, én ennek kapcsán kezdtem felhozni, hogy ha törik ha szakad, próbáljuk meg valódi kapcsolat szintre emelni a távkapcsolatunkat.

Aztán ebből fakadóan lett ez a kis bemásolt részlet.

2023. márc. 25. 16:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondják, hogy csak a szerző tudja, hogy mit akart mondani.

Én azt gondolom, hogy a rég veled szeretnék lenni, az 4 évvel korábbra vonatkozik. Hogy már akkor kellett volna észbe kapnod, már akkor kellett volna lépned, mert ő már akkor is nagyon akarta.

4 év eltelt, ő is megváltozott, már lehet hogy ő sem ugyanaz az ember, nem biztos hogy bízni tud már benned, mivel 4 éved volt arra, hogy lépj kettőtök érdekében.

És már lehet hogy ő ezért nem akarja?

De ennyi kevés kis szövegből nem derül ki, hogy mire gondolt a szerző.

Most egyébként megszűnt minden akadály, lehetne költözni egymáshoz?

2023. márc. 25. 16:27
 19/25 A kérdező kommentje:

Hát a szerző meg ugye " rám bízta " hogy gondoljam ki a választ. Az egyértelmű, hogy saját részről nyilván a folytatásban látnám a szebb utat, vagy ha megpróbálkozok vele maximum egy koppanással rövidre zárnánk? Végül is ez is út.

Nem szűnt meg minden akadály, csak úgy gondolom, hogy legalábbis saját részről beszélve, hogy olyasvalaki akiért érdemes küzdeni, így hát amolyan mindent vagy semmit alapon még ha rengeteg kényelmetlenséggel is járna megpróbálni átugrani az akadályokat.

2023. márc. 25. 16:39
 20/25 anonim ***** válasza:
25%
szerintem kár neked magyarázni olyan vonat után futsz, ami soha nem vesz fel, vagy tartaléknak, max lelkiszemetesnek jó leszel neki. Ha erre vágysz, akkor nincs probléma.
2023. márc. 25. 17:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!