Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét voltam, mert nem adtam neki pénzt?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel online. Már régóta beszélgetünk videón, kb 2 hónapja minden nap,de még nem találkoztunk. Tudom az egész életét. Nagyon nehéz körülmények között élt és most méginkább aközé került és pénzt kért tőlem. 160 ezret kölcsönbe, amit megadna. Mondtam, hogy ne haragudjon, de gondolkodnom kell rajta és nem tudok erre most válaszolni. De még ha adok is, csak szerződésbe fektetve ügyvéd által. Mondtam neki, hogy ne haragudj sosem találkoztunk és ilyen értelemben nem bízok benne. Azt mondta, hogy ilyen nőre, aki ennyire bizalmatlan, nincs szüksége az életébe, mert egy kapcsolat a bizalmon alapszik. Amit egyébként meg is értenék, de itt egész mások a körülmények. Azt mondta, hogy egyáltalán nem vagyok humánus és az elején nem volt ebben biztos, hogy megállapítsa, hogy az életébe való vagyok vagy sem,de most már látja, hogy nem. Elkezdett telefonon mindent a fejemhez vágni, majd erre letettem. Utána írásban minden krvának lehordott és letiltott. Szerintetek bennem van a hiba?2023. márc. 18. 19:50
21/27 anonim válasza:
Nehogy már még Neked legyen bűntudatod ezért. Idézem "EZÉRT" :D Vicc. Jól csináltad, csak kihasznált volna. Szerinted, ha eddig nem tudott félrerakni egy jelentéktelen kis összeget, majd pont megadta volna a tartozást, ugyanmár... miből? Már akkor tiltanod kellett volna, mikor feljött ez a téma. Adok egy pacsit neked, mert jól cselekedtél és nem kell futnod a pénzed után. Ne bizz ma már senkiben. A büntudatkeltéssel játszanak. Nap mint nap beléfutok ilyen hazugságokba, igaz személyesen de a lényeg ugyanaz.
22/27 anonim válasza:
Ja, hogy még magyarul sem tud? Ez egy sima csaló.
23/27 anonim válasza:
Jézusmária! Miért utalnál nekinegy forintot is???? Úristen! Ennyire nem lehetsz ostoba! 😱😱😱😱😱 Hogy egyáltalán megfordul a fejedben! Hogy?????? Az ilyen férfi nem férfi
24/27 anonim válasza:
Gondolj bele: egyszerre eljátssza ezt 5 nővel, mindegyik csak egyszer utal 400 eurót, utána meg felszívódik a lovag, és keresett havi 2000 eurót azzal, hogy puncsol egy kicsit. Az már egész jó kis pénz, bárhol a világon.
Ha 8 nő utal, az 3200 euró pár nap alatt. Matekozz tovább.
Te keresel ennyit havonta? Még mindig sajnálod?
25/27 anonim válasza:
Igen, benned a hiba, hogy buta vagy, mert csak annyit kellett volna írni neki a kunyerálására, hogy valójában szegényebb vagy nála és lekopik minden hiszti nélkül;)
Na jó, azért kicsi eszed volt, de 2 hónapi mesélés után "tudok mindent életéről"...vagy mégse:DDD
26/27 anonim válasza:
Amugy nem esik le hogy át akart verni? És erre ment csak?
27/27 anonim válasza:
Jó,hogy megszabadultál ettől. Leírta, neki csak gazdag nő kell. És hát kedvesnek kell lennie (vagyis inkább nagyon naívnak), hogy mindig kinyissa a tárcát, ha ő kér. Használja ki a haverját vagy legyen ott alkalmazott aztán társtulajdonos, ha annyira jó üzlet. És persze a haver sem akarja megfejni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!