Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemét voltam?
Van 3 éve egy párkapcsolatom. Jól érzem magamat benne, szeretem a páromat. Viszont 1 éve a munkahelyemre érkezett egy új kolléganő. Már az elején szimpatizáltunk, majd elkezdtünk messengeren, viberen beszélgetni. Viszont tényleg csak munkáról. Páromat sem zavarta. Úgy adódott, hogy egyre jobban megnyiltunk egymásnak. Már beszélgettünk magánéletről is. Majd arra eszméltem, hogy nagyon tetszik nekem és nagyon kedvelem a személyiségét is. Próbáltam elnyomni ezeket a dolgokat, viszont tegnap előtt félrehívott. Elmondta, hogy belém szeretett és ne haragudjak rá emiatt. Most jön a csúnya rész: zavaromban azt mondtam neki hogy: - Én is szeretlek. Nagyon nagy hibát követtem el. Nem akarom hitegetni. A párommal akarok maradni, még ha tetszik ez a nő nekem ,akkor is. Hogyan vonhatnám vissza a szavaimat?
29/f
Attól függ mit akarsz.
A kolléganő tudta hogy van valakid, nem? Olyannak nem mondunk olyat, hogy szeretjük. Ha azt is mondanád neki hogy szereted, de van valakid, akkor sem biztos hogy érdekelné, hátha elcsábíthat a párodtól.
Mondd neki, hogy hiba volt amit mondtál és a történtek után jobb lenne kicsit jegelni a kapcsolatotokat. Aztán ne írj neki.
Ha viszont az a célod, hogy ott tartsd talonban és teperjen érted miközben hazamész a párodhoz és vele vagy.. Na erre majd ad más tanácsot, mert én képtelen vagyok.
Egyébként folyamatosan arról írsz, hogy "szegény kolléganőd", meg vajon mit fog gondolni/érezni meg hogy a te hibád. Fel akarod menteni? Mert ő is hibázott természetesen.
Ha tényleg a pároddal akarsz maradni, akkor teljesen meg kell szakítanod a kapcsolatot a kolléganőddel.
Személy szerint, ha én lennék a párod, biztos, hogy megalázva érezném magam és nem bíznék meg benned, hogy ha ugyanoda járnál be dolgozni, mint eddig. Engem megcsalt az exem egy olyan lánnyal, akivel egy volt a törzshelyük. Próbáltam megbocsátani, kértem, hogy ne járjon oda, de ő tovább folytatta. Mindig azon agyaltam, hogy biztos összefutnak, biztos ezt meg azt csinálják. Természetesen ezért is már az exem.
Persze te még nem csaltad meg, de ne játssz a tűzzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!