Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemét voltam?
Van 3 éve egy párkapcsolatom. Jól érzem magamat benne, szeretem a páromat. Viszont 1 éve a munkahelyemre érkezett egy új kolléganő. Már az elején szimpatizáltunk, majd elkezdtünk messengeren, viberen beszélgetni. Viszont tényleg csak munkáról. Páromat sem zavarta. Úgy adódott, hogy egyre jobban megnyiltunk egymásnak. Már beszélgettünk magánéletről is. Majd arra eszméltem, hogy nagyon tetszik nekem és nagyon kedvelem a személyiségét is. Próbáltam elnyomni ezeket a dolgokat, viszont tegnap előtt félrehívott. Elmondta, hogy belém szeretett és ne haragudjak rá emiatt. Most jön a csúnya rész: zavaromban azt mondtam neki hogy: - Én is szeretlek. Nagyon nagy hibát követtem el. Nem akarom hitegetni. A párommal akarok maradni, még ha tetszik ez a nő nekem ,akkor is. Hogyan vonhatnám vissza a szavaimat?
29/f
Egyszer azt írod.: "Én is szeretlek." Mondod a nőnek. A következő hozzászólásodban meg már azt, hogy "De nem akarok beleszeretni".
Most, akkor mi van?!? :D
Az voltál. Tehát két opció van:
A: Megmondod a kiscsajnak, hogy ezennel itt vége a dolgoknak, nem írsz neki, nem keresed és hagyod, hogy ez az egész elhaljon. Közben pedig a pároddal megpróbálod megoldani a dolgokat, hiszen valami oka mégiscsak volt, ha nyitott voltál erre. Mivel megcsalás nem történt hivatalosan, így rendbe lehet tenni a dolgokat, romantikázzatok, legyen meg újra az újdonság varázsa. :)
B: Szakítasz a jelenlegi pároddal és a kiscsajt választod. Bár benne van, hogy nem lesz jobb, mint a jelenlegi + munkahelyen összekapni cikisebb.. de neked kell tudni, hogy cselekszel.
1. Tisztázd magadban, miért lett számodra másodhegedűs a mostani párod. Beleköthetsz a "másodhegedűs" kifejezésbe, de én már így látom. Fésüld meg az érzelmeid vele szemben. Szerintem könnyen menni fog, hiszen elégedett vagy vele. Szemet ütött nekem az, hogy nagyon féltékeny!!!
2. Ha marad a mostani lány, akkor nagyon udvariasan közöld az új kolleganővel, hogy elhamarkodottan tettél kijelentést és nem akarod, hogy kppözelebbi kapcsolat, mint munktársi, alakuljon ki. Kérjed az elnézését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!