Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét voltam, mert nem adtam neki pénzt?
Kit érdekel, szálljon be akkor valakihez, ha van rá pénze, ne mást húzzon le vele. Szerintem ő erre játszik, hogy kicsikarjon pénzt kedves nőkből... ilyen sztorit bárki beadhat.
Nem is tud semmit a bizalom építésről, meg arról sem, hogy mi számít pofátlanságnak. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Olyan pasival ismerkedj aki nem aláz le, és nem akar rögtön szívességeket kérni.
Nagyon is jól tetted. AZ egyedüli gond veled csak az, hogy egyáltalán felmerül, hogy benned van a hiba.
Az ilyenek eleve arra mennek, hogy lehúzzanak. Valszeg párhuzamosan több nőt is puhít, aztán ha úgy érzi, van bizalom, akkor megpróbálja megpumpolni őket.
Az, meg hogy mindenféle qrvának lehordott, jellemző ezekre a ronda, csóró "szép lelkű" férfiakra.
7
EZt mondja. De mi a valóság?
13. Lehet senki se igaz belőle. Bár mindig munkából hívott. És ha valakinek tényleg kell a pénz és tisztességes azt nem zavarja az ügyvédi szerződés a kölcsönről.
"Damn bitch. Never text me again. Fuck you and your cantract. And what you think i will going to merry a bitch and old and poor bitch. Your an animal. Not even human. Women are normally kind. But you have no sign of humanity in you at all."
What the fuck gyerekek 😄
Ez csak egy lehúzós csaló, ezrével hemzsegnek mindenféle közösségi oldalon. A sok naiva (akik közt rengeteg okos, értelmes ember is van) pedig úgy ki van éhezve a szeretetre, törődésre, figyelemre, hogy a szánalmas tragédiájukat végighallgatva megtörik az érzelmi zsarolástól, és inkább ad, csak el ne veszítse ezt a szegény és csodálatos embert, aki most joggal dühös rá, hiszen minden hite benne volt és megbízott benne és jaj most mi lesz a 12 árva testvérével, a félszemű kutyájával és az ágybanfekvő, drága kezelésre szoruló, 220 éves dédijével aki felnevelte!? Miattad!
Hagyjuk már.🤦♀️
Azonnal tilsd le es ne ismerkedn kulfoldi csoroval. Ezek ezt csinaljak szabadidejukben. Embereket huznak le.
Egy baratomat is lehuzta es myig lehuzza egy no. Eloszor tobb millat fizetett ki neki. Mar mondtam ,h hulyeseg volt. De maig csetel vele. Az is kamu lehuzas. Csak a penzre megy. Az talalkozott is vele parszor.
A sztori itt most másodlagos is. Ha jót akarsz, pénzt csak a közvetlen családtagjaidnak adj kölcsön, és akkor nincs para. Én a legjobb barátomnak se adtam hogy jobb kocsit vehessen, mert megmondtam neki a pénz csak elkúrhatja a barátságot, nem ér annyi rizikót, és ennyi. A papírral se mész sokra ha írsz, mert nem fog senki polgári pert indítani ekkora összeg miatt mert nem éri meg.
Egyértelműen a pénz kérésre hajtott az elejétől, jobban jártál hogy időben kiszálltál a dologból. Majd jött volna, hogy jajj még kellene még 200€ hogy összejöjjön a haverral a dolog és így tovább..
Az érzelmi dolgokat és a pénzügyet mindig külön kell kezelni. Ha valaki azt gondolja feltétlen bizalommak, hogy a tárcádba nyúlkálhat némi beszélgetés után az vagy hülye, vagy hülyének akar nézni. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!