Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a beszólás nálatok is kiverte volna a biztosítékot? (19/N)
Voltam tegnap kajcsizni egyik barátnőmmel, jó sokat ettünk, aztán felmentünk hozzá egy kicsit iszogatni. Oda értem jött egy fiú, akivel kavargatunk. Hazavitt, ő is feljött hogy akkor együtt töltjük az estét.
Nekem mindig lapos a hasam, de tegnap kicsit fel voltam talán puffadva, és mikor így levetkőztem (bőrnadrág és fehér pulcsit levettem) olyat mondott a srác, hogy "..., hát neked meg mitől ekkora a beled?" és kinevetett.
Mondtam neki hogy bocsi de ha így nem vagyok jó, akkor szex se lesz ma este... Nem tetszett neki. Utána este is még görcsölt nagyon a hasam de meg nem kérdezte volna tud-e segíteni... Csak feküdt mellettem és telózott, miközben az én hasam morgott.
Sajnálom, hogy igy a figyelmesség a szexuális vágyak kiélése mellett eltörpül. Vagy én hibaztam? Mit kellett volna tennem?
A hapsi paraszt.
Te viszont amúgy milyen segítséget vártál volna, kicsi lány? Simikézze a pocakodat, hátha jobb lesz? Máskor nem kell ennyit falni, hogy utána fájjon a hasad, vagy hívd fel édesanyádat, ő szívesen simikéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!