Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a beszólás nálatok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a beszólás nálatok is kiverte volna a biztosítékot? (19/N)

Figyelt kérdés

Voltam tegnap kajcsizni egyik barátnőmmel, jó sokat ettünk, aztán felmentünk hozzá egy kicsit iszogatni. Oda értem jött egy fiú, akivel kavargatunk. Hazavitt, ő is feljött hogy akkor együtt töltjük az estét.

Nekem mindig lapos a hasam, de tegnap kicsit fel voltam talán puffadva, és mikor így levetkőztem (bőrnadrág és fehér pulcsit levettem) olyat mondott a srác, hogy "..., hát neked meg mitől ekkora a beled?" és kinevetett.

Mondtam neki hogy bocsi de ha így nem vagyok jó, akkor szex se lesz ma este... Nem tetszett neki. Utána este is még görcsölt nagyon a hasam de meg nem kérdezte volna tud-e segíteni... Csak feküdt mellettem és telózott, miközben az én hasam morgott.

Sajnálom, hogy igy a figyelmesség a szexuális vágyak kiélése mellett eltörpül. Vagy én hibaztam? Mit kellett volna tennem?

2023. márc. 18. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ott raktam volna ki.
2023. márc. 18. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Hát igen. Gondolom korodbeli a pasi, és azok közül sem a leg élesebb kés a fiókban. Ilyet még ha poénnak szánod sem böfögsz be egy nőnek akivel épp szexre hajtassz... Egy párkapcsolatban ha ezer éve együtt vagytok, és tudod hogy mondjuk bekajált a párod, és poénkodsz vele ilyenen és veszi a lapot mert ismer oké... de jelen szituációba ez egy helyzethez nem illő elcseszett beszólás volt. A nőnek bókolni kell ha célba akarsz érni, nem leszólni... Szóval teljesen jogos volt a felháborodás, még olcsón meg is úszta, az is belefért volna hogy kirakod a házból. 32/F
2023. márc. 18. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas… menekülj sztem az ilyentől
2023. márc. 18. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőj fel. Ilyen gyökerekkel sose áltam szoba.
2023. márc. 18. 22:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kis fiu.. rugtad volna le az agyrol.. ferfiakal kezdj pls.
2023. márc. 19. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Proli bunkó, kuka.
2023. márc. 19. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

A hapsi paraszt.

Te viszont amúgy milyen segítséget vártál volna, kicsi lány? Simikézze a pocakodat, hátha jobb lesz? Máskor nem kell ennyit falni, hogy utána fájjon a hasad, vagy hívd fel édesanyádat, ő szívesen simikéz.

2023. márc. 20. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!