Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz lenne ha kezdeményeznék?

Figyelt kérdés
Van egy pasi a munkahelyemen és nagyon szorosan együtt dolgozunk. Lassan 3 hónapja próbálkozik nálam, de én eddig nem hagytam, hogy a dolgok átlépjenek egy határt, főleg azért mert az első hónapban kb még volt párja. Mostmár egy ideje nincs és továbbra is próbálkozik/ próbálkozott, de őszintén nagyon féltem mi lesz, ha nem működik a dolog. Tegnap viszont realizáltam, hogy tulajdonképpen nem is számít és iszonyatosan túlgondoltam a dolgot és én is szeretnék vele lenni. Gondoltam most kezdeményeznék én, hogy lássa tényleg komolyan gondolom, de nem igazán tudom hogy kellene ezt nem túl kínos módon.

2023. márc. 14. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlbonyolítani, túlkomplikálni a dolgokat, egyszerűsíteni kell.

Ismeritek is egymást, nem idegen.

Csupán kérdezd meg, szia, lenne kedved beülni munka után valamikor xy helyre egy kávéra? Teljesen egyértelmű, hogy szeretnél valamit és nem a halál f**aszára elküldeni.

2023. márc. 14. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Nem gáz

De vajon hűséges?

2023. márc. 14. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem meg azt gondold át alaposan hogy akarsz e egy olyan párkapcsolatot ami összefügg a munkáddal, munkahelyeddel?

- Mi lesz a következménye ha összejöttök és idővel szakításra kerül a sor?

- Ezt hogy viselnéd?

- Ő hogy viselné a további közös munkát?

- Lesz e féltékenykedés más kollégákra, kolléganőkre?

- A közös munka rovására megy e a párkapcsolat?

- A kollégák mit szólnának a kapcsolatotokhoz (mert az úgyis kiderül)?

- Ha véletlenül rosszul sül el az egész, tudsz e munkahelyet váltani, vagy szenvedsz tovább úgy hogy minden nap találkoztok?

Néha nem árt előre gondolkodni, nem baj ha még nem tart ott a történet!

Ha ezek a dolgok nem zavarnak (később sem fognak) akkor vágj bele nyugodtan. Felnőtt ember amúgy is viselje a döntései következményeit.

2023. márc. 14. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
A munkahely az egyik legjobb hely az ismerkedésre. Ha szimpi a csávó, akkor hajrá. Bár lehet én a direktbe kezdeményezés helyett adnék neki néhány egyértelmű, pasik által is dekódolható jelzést, hogy örülnél, ha elhívna téged valahová.
2023. márc. 14. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
nem lenne gáz
2023. márc. 14. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:

"Tegnap viszont realizáltam, hogy tulajdonképpen nem is számít és iszonyatosan túlgondoltam a dolgot"

A kezdeményezés rész miért maradt ki a realizálásból?

2023. márc. 14. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!