Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly kapcsolatba belefér ha a másik fél ismerkedik?
Figyelt kérdés
Tehát van egy párod és füvel fával jóba akar lenni. Az egyiket egyetemről ismerem, a másikat a baráti társasága mutatta be, a harmadikat meg fesztiválról és akkor 3 hónap elteltével már kettesbe mennek kávézni, mozizni...stb2023. márc. 13. 17:25
11/26 anonim válasza:
Egy csomó pasi van aki csak ingyenprostinak tart egy barátnőt míg keresi a jobb barátnőjelöltet mellette.
12/26 anonim válasza:
Mar 20 ezer kerdesed volt errol, csak most epp meg tudtad ugy fogalmazni, mintha o lenne a hibas, mikozben csak baratkozik. Voltam mar nem egyszer ellenkezo nemuvel kavezni, maszkalni, egyikkel se dugtam es nem is akartam. Normalis emberek nem csak egy dughato nemiszervnek latjak a masik embereket :D
13/26 anonim válasza:
Egyelőre azt se írtad le, hogy vele azonos neműekkel akar jóban lenni, vagy ellenkező neműekkel. Mert ha azonos neműekkel barátkozna, az pl. nem értem, miért volt baj neked.
14/26 A kérdező kommentje:
Az én esetemben az illető egy leányzó volt.
2023. márc. 13. 17:55
15/26 A kérdező kommentje:
Ellenkező neműekkel
2023. márc. 13. 17:56
16/26 A kérdező kommentje:
Majd rájössz 12-es.
2023. márc. 13. 17:57
17/26 anonim válasza:
16 Szerintem regebb ota vagyok kapcsolatban, mint amennyit te voltal osszesen. :)
18/26 anonim válasza:
Nem sokaig tartanak az olyan parkapcsolatok,ahol nem lehetnek a masiknak baratai. (Ertsd klasszik baratsagot csok,szex,perting nelkul termeszetesen.)Ne akarja ellenorizgetni.
19/26 anonim válasza:
Az ilyen nem. Régi barátok oké, de ha túl sok van nem.
20/26 A kérdező kommentje:
17. Jó neked. Legalább te megtaláltad a hozzád illőt. De egyszerűen nem tudom hova tenni az ilyen gondolkodást.
Például:
1 éve házasok vagytok, tervezitek a jövőtöket és akkor bejelented a férjednek/feleségednek hogy most elugrok moziba az egyik ellenkezőnemű "barátommal" akit 3 honapja ismertem meg a könyvtárban. Számomra ez olyan szinten abszurd.
Én szerintem csak azok képesek ilyesmire akik igazából nem is szerelmesek egymásba.
Akiknek az a hobbijuk hogy mindenáron új embereket akarnak megismerni na az ilyeneket nagy ívben el fogom kerülni.
2023. márc. 13. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!