Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha én mindig többet teszek bele egy kapcsolatba, mint a másik fél, és emiatt tönkremennek a kapcsolataim?
Megpróbálom összefoglalni, miért lehetek ilyen:
Én egész kicsi koromtól kezdve azt láttam, hogy anyám mos, főz, takarít, csekket fizet, vásárol, cipekedik, intézi a gyerekeket, míg apám csak van magának.
Ezt a példát láttam, és én is olyan lettem, mint anyám, és ebből adódóan többet is tettem mindig bele egy kapcsolatba és emiatt ellustul a másik fél mellettem. Azt adom, amit én is szeretnék kapni egy kapcsolatban, de nem kapom meg.
Én mindig kedveskedek a páromnak valamilyen kis aprósággal: megengedem neki a fürdővizet, megmaszírozom a hátát, ágyba viszem neki a kávét, ha beteg ápolom, stb. De én ezt amikor nem kapom vissza, nemhogy visszamennék, még többet teszek érte. Ebből adódóan még gyereket se tudok vállalni senkivel, mert úgyis az lenne, hogy én foglalkoznék csak a gyerekkel, és a párom meg évente max 3x levinné focizni, és akkor apai teedők kipipálva.
Nem egy és nem két kapcsolatom ment már erre rá, hogy én intézek el mindent, én vezetem a háztartást, mellette dolgozom és a párom (amúgyis tehermentes) válláról veszek le terhet.
Pszichológushoz nem szeretnék menni, mert nem akarom egy idegen emberrel megosztani ezt a problémát. Oké, kiírtam ide egy kérdést, de ez egy anonim oldal, itt nem tudják ki vagyok.
26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!