Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsak fen egy párkapcsolatot úgy hogy nem szeretem a másikfelet?
Szenvedek a párkapcsolatban, semmi örömöm nincs. A reménytelen szerelmem után sírok. de jól tudom h ha jelenlegi párom elhagyom akkor se lesz jobb, így igyekszem őt boldoggá tenni. Ő tudja h nem szeretem, viszont ő igen és vár rám. Nem enged el, pedig tudja h az lenne a legjobb ha külön folytatnánk.
Elhagyni nem tudom, tehát továbbra is mellette leszek. Hogy tehetném még boldogabbá? Hátha én is megszeretem
21L
A szex jól működik vele? Mert akkor szerintem boldog. Mivel ő valószínűleg sokkal jobban kíván Téged mint Te őt, szerintem boldog ha a kedvedre tehet.
Voltam ilyen felállásban. Sokat kémyeztettem orálisan a csajt, pedig elmondta hogy sajna az előző pasijára gondol közben. Mondjuk fair volt, elmondta hogy nem kész új kapcsolatra, mégis megpróbáltuk mert hihetetlen módon vágytam rá.
Szerintem örül a pasid hogy egy esélyt kapott tőled, inkább magaddal foglalkozz, próbálj rájönni hosszabb távon mi lenne Neked a jó megoldás.
Önzetlen embertipus vagyok.
Nem volt köztünk semmi testiség egy kis simogatáson és csókon kívül. Ő nem erőlteti én pedig nem kezdeményezek. így is minden találkozáskor sírok. Ő vár türelmesen, haverja azt tanácsolta neki h tartson ki és legyen figyelmes velem, mert én olyan tipus vagyok, aki senkit nem hagy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!