Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyire normális ha a másik fél az ő fogkefejevel mos fogat?:D
Még sose hallottam ilyet. Pedig skót is van a családban. De még naluk sem.
Ez olyan, hogy egymás protkojat se használják az idős emberek.
Hát nemtudom,nálam ez egyáltalán nem férne bele.
Azaz én fogkefém,az én baktériumaimmal,irritálna ha valaki más használná.😄
Én néha szoktam a férjem fogkeféjével, főleg reggelente amikor még félhomály van a fürdőben, villanyt nem akarok kapcsolni, mert zavar a fény, a szemüvegem meg még nincs rajtam és a fogkeféink is hasonló színűek éppen. Ebben az együtt állásban össze szoktam keverni a zöldet meg a kéket. De többnyire igyekszem eltérő színűeket választani.
De olyan is volt, hogy elmentünk a világ végére hosszú hétvégezni és csak egyikünk vitte el a fogkeféjét és csak másfél nappal később jutottunk el egy benzinkútra pótolni a hiányt.
De ezt nem látom akkora tragediának, csókolózunk, egyéb testrészeinkkel is találkozik a szánk, pont a néha napján közös fogkefén nem fogok fennakadni. Ha otthon észreveszem, hogy rossz fogkefével mostam fogat, akkor szájvízzel átdörzsölöm a sörtét és kész.
Annyira normális, amennyire az adott pár annak tartja.
Én mondjuk más után nem szeretek inni pohárból, még a saját gyerekem után sem. Valamiért üvegből kibírom, de csak amit akkor vettem mondjuk a boltban és "friss" bacik vannak rajta. De egy kulacs vagy fogkefe ami régóta van használva. Attól a hideg is kiráz 😁
Én nagyon ideges ennék, és mondtam is neki, hogy ilyen eszébe se jusson..
A fogkefe, borotva az mindenkinek saját.. És még a törölközőm is saját, de az még lehet határeset..
Kajámból lehet, kanalamból poharamból stb is, ezek nem érdekelnek, de a higiéniai dolgokra tikkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!