Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennèl egy kapcsolatba, ha a màsik fèl 200 km-re lakik tőled?
Nanà. Főleg ha te vagy a fèrfi.
Èn egy èvet voltam egy ilyen kapcsolatban, ès aranyat èrt. Konkrètan azt csinàltam amit csak akartam. Havi egyszer kètszer lementem a csajhoz egy-kèt napra ès le volt rendezve a "kapcsolat" 😅
Mellette persze chaten, meg hívàsozàsban jàtszani kell a hősszerelmest ès ha a csaj beveszi úgy hasznàlod ki ahogy akarod...
Ezèrt a vàlaszèrt le leszek ugyan pontozva, de fèrdikènt akkir is megèri 😅
maximum mint barátság.
De a távkapcsolat nem nekem való.
Én igénylem a személyes együttlétet és nem csak hébe-hóba.
1x voltam ilyenben és marhára nem volt kifizetődő.
Nem.
A távkapcsolat hosszútávon baromság.
Most nyáron volt egy srác, akivel előtte barátok voltunk, de elkezdett átalakulni. Vele is távkapcsolatom lett volna. Nem szeretem az ilyet, én igénylem a személyes találkozót, nem csak heti egy hétvégére. Ráadásul ő közölte, hogy utálja a fővárost (ahol én élek) és biztos nem költözne ide, úgyhogy nekem kellett volna... De nagyon tetszett, azt gondoltam, megérné. Ő egy darabig játszott velem, majd lekoptatott és összejött mással. Most ősszel megismertem a mostani barátomat. Az egy dolog, hogy mindenben jobb, mint ez a messzi srác, de még az is itt van, hogy ő közel lakik, heti 5 tali biztos van. Sokkal egyszerűbb és jobb így.
Szerelmes több mindenkibe lehetsz, több olyan ember van, akivel összeillesz, úgyhogy én a helyedben nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!