Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem terhes lett az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem terhes lett az új barátjától és ez fáj nekem hogy kéne vissza vágjak neki?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Ess teherbe te is!

Megoldjuk :)))

2023. márc. 13. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
1# szerintem férfi nehezen esik teherbe
2023. márc. 13. 03:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, felejtsd el és próbálj te is boldog lenni
2023. márc. 13. 05:46
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Én megértem, hogy dühös vagy, amiért hamar teherbe esett szakítás után... de egy várandós nő lelkivilágába direkt belegázolni... az annyira prolis húzás lenne, hogy azt mondom, jobb is hogy szakítottatok, mert ennél biztos csak jobbat talált magának.
2023. márc. 13. 05:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki, hogy nem tőled van, okkal nem vagytok már együtt. A terhesség se cukormázas boldogság.
2023. márc. 13. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Legyél te is boldog! Annál nagyobb elégtétel nincs.
2023. márc. 13. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
29%

Ejts teherbe te is valakit, ha szerinted akkora buli lehet egy friss kapcsolatba gyereket szülni. A nyakamat rá, hogy ő sem felhőtlenül boldog ettől, de ha mégis, akkor majd pár hónap múlva ez megdől. :)

Légy közönyös, max a gyermekágyas időszak 3-4. hetében gratulálj élete legboldogabb időszakához. A legtöbb anya falramászik ettől zombi üzemben kialvatlanul, csorgó tejjel, sebes mellekkel, ordító csecsemő mellett.

Ennyi "elégtétel" szerintem elég is lesz.

2023. márc. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!