Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ébreszt ilyen furcsa és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ébreszt ilyen furcsa és ambvivalens érzéseket bennem a szeretőm?

Figyelt kérdés

Már egy ideje tart a viszonyunk, de nem tudok értelmezni pár dolgot, ami nagyon felkavaró tud lenni.

Egy cégnél dolgozunk, ott szoktunk találkozni, ott lehetőség van időnként együtt is lenni, ha lejárt a munkaidő.

Kapcsolatunk először barátságnak indult, utána jöttünk másképp is össze. Sok mindent tudunk egymásról, de összeségében mindig rájövök, hogy sok mindent nem árul el, rejtőzködik. A párkapcsolatainkról semmit sem beszélünk gyakorlatilag. Úgy érzem, hogy egyszer közel enged magához, és akkor olyan, mintha tényleg majdnem a párom lenne, utána meg van időszak, amikor napokig kerül, nem jön be hozzám, kerüli a kettesben levést… ez ilyenkor nagyon rosszul esik, mert nem értem mi történik benne. Ez a dinamika gyakorlatilag már a viszonyunk előtt is megvolt. A viszonyunk az én részem felől legális gyakorlatilag, nyitott kapcsolatban élek. Az ő részéről viszont nem. A kereteket nagyon tartom, diszkrét vagyok és türelmes, nem követelőző. A szex is ilyen hullámokban jön. Rendesen alig tudunk együtt lenni, inkább gyors, lényegretörő alkalmak vannak. Ez is frusztrál, a minőségi szexet szeretem az időszakos gyors mellett. Van, amikor hetek, 1-2 hónap is kimarad.

Nem értem ezt a működést.. :( rengeteget beszélgetünk, de erről a részéről nem tudunk, kitérő választ kapok. Fél esetleg a kötődéstől, vagy ennyire szarba sem vesz? Ez utóbbi tűnne logikusnak, de valahogy a megerzeseim azt mondjak, hogy nem teljesen erről van szó….

2023. márc. 12. 20:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egy közel másfél évnél tartó kapcsolatnál akinél semmiféle kötődés nem jelenik meg, véleményem szerint ott van gond a toronyban. Én ezt nem tartom meglepőnek egyáltalán. Inkább a gond abból van, hogy értelemszerűen férfiként hierarchizál dolgokat, és a fontossági sorrendben nem egyforma helyen áll a másik. Bár ezt a dinamikai ambvivalenciat nem magyarázza továbbra sem, ez szerintem az ő személyiségéből jön, hiszen már a viszony előtt is fennállt.

Természetesen nem minden negatív, hiszem akkor nem lennék vele, de valóban vannak nehezebb időszakok, mely a kapcsolat jellegéből adódik és az ő elkerülő és az én ambvivalens kötődéséből.

2023. márc. 13. 07:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Neked nem vele kellene foglalkozni, inkább más szeretőt felszedni, ha nyitott kapcsolatban vagytok, mert őt tényleg nem érdekli, hogy mi a hézag.
2023. márc. 13. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az embernek a saját párkapcsolatán kell dolgoznia egy szeretői viszony pedig addig jó, amíg ilyen kérdések, gondolatok nincsenek. Te gyakorlatilag két párkapcsolatot szeretnél fenntartani párhuzamosan, ami nem működik.
2023. márc. 13. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

"Kapcsolatunk először barátságnak indult, utána jöttünk másképp is össze"

Nahát, ki gondolta volna hogy férfi és nő "barátságból" ez lesz...

2023. márc. 13. 11:14
 15/15 A kérdező kommentje:

"Te gyakorlatilag két párkapcsolatot szeretnél fenntartani párhuzamosan, ami nem működik.”

Fején találtad a szöget :( Ezért nyűglődöm az egész helyzettel. Nem találom a helyemet, nem tudom hova és kihez is tartozom…:(

Neki ennyi fér bele, hogy alkalmanként munkaidőben kicsit cirmogunk, beszélgetünk, de ez ennyi. Az önértékelésem javítását mindenesetre nem ettől várom:(

2023. márc. 14. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!