Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elég furcsa kijelentést tett. Hogy érti? Lent.
Haveromèk csináltak ezt , és még egy ágyban is aludtak , nem jöttek össze , szex sem volt soha, ja és még szájra puszi sem.
Nem tudom más férfi ki tudott e mászni pl 2 év után barátzónából
"Csak barátok vagyunk 2 éve, viszont kicsit túlmentünk a dolgokon. Ölelések, cirógatás puszilgatás, stb. Viszont azt mondta, hogy a barátságunkba szerinte ez a kis túllépés belefér"
Mivaaan??? Mi ez a szűzk_rvul@s?
Ebből most egy kapcsolat kezd alakulni.
Ha lenne mással egy alakuló kapcsolatod, akkor lehet, hogy belekavarna.
Az ölelés, cirógatás (ha váll meg hasonló, nem intim helyen) szerintem teljesen belefér egy baráti kapcsolatba.
Nekem is van fiú barátom, egy ágyban ugyan nem alszunk, ha nála alszok akkor kanapén, de mindig megöleljük egymást ha találkozunk/elköszönünk, vagy van hogy a vállamra simít, szerintem semmi extra nincs benne, mi is beszéltünk ilyenről, csak barátok vagyunk
20/L
Attól függ milyen cirógatás!
Ha tényleg csak kar, váll stb, szerintem belefér
A comb már azért nem férne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!