Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most olyan furcsa így minden?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most olyan furcsa így minden?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel elkezdtük átbeszélni a kapcsolatunkat. Elmondta nem jól érzi így magát a kapcsolatunkban.

Én úgy nőttem fel hogy hiába támogatnak a szüleim mindig azt mondták h a te dolgod ez a te feladatod. Mikor meséltem volna a napomról,vagy érzéseimről sosem értették meg v figyeltek rá..így inkább nagamba zárom.

Sajnos abban igaza van h őt is kizártam, nem meséltem semmit a napomról, ha gondom volt nem neki mondtam el elsőnek stb..ezáltal nem érzi magát fontosnak.

De most h erre figyelek és változtatni próbálok más kezd lenni a kapcsolat, kicsit olyan erőltetett h ezekre figyelek és másabb sz egész..

2023. jan. 22. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell ebben változnod. Az a normális ha a párok beszélgetnek. Nem elzárkóznak egymás elől
2023. jan. 22. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem adod önmagad és ha nem szoksz hozzá, hogy viszont alap, hogy a párod előtt nem zarkozol be, akkor rá fog menni a kapcsolat.
2023. jan. 22. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

Nem párkapcsolat az, amiben a másik vallatásnak van kitéve és köteles beszámolni mert számon van kérve és mindez alcázva törődésnek.

A szeretet amiben hagyjuk élni a másikat.

2023. jan. 22. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Mi a kérdés? Vagy ezt csak ki akartad beszélni magadból?

Az, hogy változtatni próbálsz mindenképp jó. De kérlek, ne bújj gyerekkori traumáid mögé ha felelősségre vonnak, mert felnőtt vagy, már jó ideje fel kellett volna dolgozd őket.

5/8 anonim ***** válasza:
35%
Ahol önmagad kell feladni onnan el kell jönni.
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Egyszerűen mutasd meg neki az eddigi kérdéseid! Az elmúlt években minden nap idenaplóztad, hogy éppen mi szúrja a bögyödet és mit érzel.

Azért érzed erőltetettnek, mert a penge élén táncolsz. Nem tudod, hogy mit és hogyan mondj el, hogy ne az legyen a vége, hogy elhagy a retekbe, de azért még is megértse, hogy miben kell változtatni.

Amúgy is csak addig fog tartani, amíg nem akar szexelni, és te meg elutasítod, mert csak így vagy biztos benne, hogy nem lesz terhes.

2023. jan. 22. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy eroltetett az elejen, aztan majd egy ido utan termeszetes lesz. En sem lennek olyannal, aki keptelen a normalis kommunikaciora.
2023. jan. 22. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Kontrollmásniás. Menekülj.
2023. jan. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!