Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen nőt mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nőt mennyire lehet komolyan venni egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Aki 40es korban van, de nagyon jó adottsagai vannak. Nincs gyereke sem sem férje. Tehát szabad. És nagyon sok férfi ismerose van, és legtöbbször mindig más férfi ismerosevel vagy éppen ski ráér megy valami programra. De hogy csak ismerős.
2023. márc. 10. 18:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20as: Erről beszélek. De sok hulye.. itt nem érti a kérdést. Hogy pont az hogy velem tölti el a legtöbb időt. De nem szexeltunk, nem csókoloztunk, nem puszilgattuk egymást. Tehát testiség nélküli kapcsolat. Ami nem nevezhető kapcsolatnak. És ha én éppen nem érek rá vagy éppen más férfival Tamad kedve programot szervezni akkor mással megy.

De velem olyan mintha kapcsolatban lennek. Tovább szeretnék lépni, hogy akkor most együtt vagyunk e vagy sem? Tőle nem kérdeztem meg, mert ciki ilyen dolgot megkérdezni de csókolni sem próbáltam meg őt soha. Ha viszont kapcsolatban vagyunk akkor viszont zavar amit csinál.

2023. márc. 10. 19:40
 22/28 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagytok kapcsolatban!!!

Lehúzás, kihasználás megy a részéről feléd.

Mondta már, hogy masszírozd meg, megcsokoltad? Nem.

Pedig akinek tetszik egy nő és látja, hogy vevő rá az megcsokolja! Aztán csókok, (orál, szex után) döntik el, hogy együtt legyünk vagy sem.

Ilyen egyszerű. Persze, hogy másokkal szexel, ha nem vagytok együtt. Viszont ha te tetszenél neki, szerelmes lenne beléd más férfiakkal nem talizna, nem szexelne!!! Tehát tök mindegy, hogy lesmárolod vagy mégse, mert nem vagy az esete, csak elvárja, hogy fizesd a programokat és a vacsikat!

2023. márc. 10. 19:46
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
15: "Szeretném tudni, hogy lehet-e közöttünk szerelmi/szexkapcsolat." Egyébként egyedülállóként főlegpláne azzal találkozik és azt csinál, amit akar, de kapaszkodj meg, attól mert valaki kapcsolatban van nem kell, hogy minden más kapcsolatot leépítsen maga körül.
2023. márc. 10. 19:52
 24/28 anonim ***** válasza:
21: és akkor mit gondolsz, hogy fog kiderülni? :D
2023. márc. 10. 19:53
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy vagytok kapcsolatban! De ha nem is probalkozol, akkor hogyan is lennetek? Haveri kapcsolatban van veled es a tobbi csavoval is, hogy ne unatkozzon. Ha van esze, valamelyik alkalmassal szexelget is neha.
2023. márc. 10. 20:26
 26/28 anonim ***** válasza:
#21!🤦🏽‍♀️A sok hülye mind érti, itt egyedül te nem érted. Akivel meg csak nem is csókolóztál, azzal NEM vagy kapcsolatban! Akitől még csak meg se mered kérdezni, hogy milyen kapcsolatban vagytok, azzal NEM vagy kapcsolatban! Aki csak lehúz pénzzel, azzal NEM vagy kapcsolatban! Pontosan, de érdek kapcsolat ez, amivel ő csak jól jár és közben szabadon kefél -fűvel fával. Hogy én miért nem találok ekkora hülyét???
2023. márc. 10. 21:44
 27/28 A kérdező kommentje:
Na siker. Azt mondta hogy párkapcsolat. De mivel .mondtam elején hogy én nehezen viselem a testi érintést másoktól. Ezért nem csókolta meg. De ha úgy van akkor én bármikor negcsokolhatom őt. Engedni fogja.
2023. márc. 12. 11:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Ehh?
2023. márc. 12. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!