Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nőt mennyire lehet komolyan venni egy kapcsolatra?
20as: Erről beszélek. De sok hulye.. itt nem érti a kérdést. Hogy pont az hogy velem tölti el a legtöbb időt. De nem szexeltunk, nem csókoloztunk, nem puszilgattuk egymást. Tehát testiség nélküli kapcsolat. Ami nem nevezhető kapcsolatnak. És ha én éppen nem érek rá vagy éppen más férfival Tamad kedve programot szervezni akkor mással megy.
De velem olyan mintha kapcsolatban lennek. Tovább szeretnék lépni, hogy akkor most együtt vagyunk e vagy sem? Tőle nem kérdeztem meg, mert ciki ilyen dolgot megkérdezni de csókolni sem próbáltam meg őt soha. Ha viszont kapcsolatban vagyunk akkor viszont zavar amit csinál.
Nem vagytok kapcsolatban!!!
Lehúzás, kihasználás megy a részéről feléd.
Mondta már, hogy masszírozd meg, megcsokoltad? Nem.
Pedig akinek tetszik egy nő és látja, hogy vevő rá az megcsokolja! Aztán csókok, (orál, szex után) döntik el, hogy együtt legyünk vagy sem.
Ilyen egyszerű. Persze, hogy másokkal szexel, ha nem vagytok együtt. Viszont ha te tetszenél neki, szerelmes lenne beléd más férfiakkal nem talizna, nem szexelne!!! Tehát tök mindegy, hogy lesmárolod vagy mégse, mert nem vagy az esete, csak elvárja, hogy fizesd a programokat és a vacsikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!