Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a molett nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a molett nőket szívesen bevállalnák a férfiak akár alkalmi kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallom, hogy ha duci / kövér az ember lánya, akkor max. alkalmira kellhet a pasiknak. Mennyire igaz ez, ti mit tapasztaltok?
2023. márc. 8. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Igaz, mi is kèt ève nyomjuk alkalmiba a párommal. Minden nap.
2023. márc. 8. 13:43
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Igaz. Teltebb alkat vagyok és kizárólag szexet szeretnének tőlem a férfiak évek óta, csak nem kapnak, mivel én nem arra vágyok.
2023. márc. 8. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Na jó, de kinek mi a duci, meg a molett?

Ez nekem a max: [link]

Van akinek meg: [link]

2023. márc. 8. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, most melyik kérdésre válaszoljunk? Egyszerr ekettőt tettél fel.

"Igaz az, hogy a molett nőket szívesen bevállalnák a férfiak akár alkalmi kapcsolatra?"

Azaz a pasik ha dugópajtit keresnek a duci csajok jó pozícióból indulnak.

"ha duci / kövér az ember lánya, akkor max. alkalmira kellhet a pasiknak"

Ez meg azt jelenti, hogy alapból nem kellenek a duci nők, vagy nagyon maximum dugásra. Azaz nagyon alacosnyan vannak pozícionálva, dugásnál is csak ha nincs jobb.

Döntsd el mit szeretnél kérdezni. Mindkét kérdés eldöntendő, de mivel kb egymásnak ellentmondanak, egyszerűen értelmezhetetlen egy "igen" vagy "nem" válasz.

2023. márc. 8. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek bejönnek a molett nők van akinek nem. Ennyire egyszerű. És az hogy csak alkalmira, az nem igaz ugyan úgy. Én molett vagyok, házas.
2023. márc. 8. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
1# vagyok. Èn is csak vicceltem. 2 ève vagyok.boldog párkapcsolatban.
2023. márc. 8. 14:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de tény, hogy sok férfi van, aki nem merné felvállalni, hogy duci párja legyen.
2023. márc. 8. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
Mivel telt alkatu vagyok, be kell ernem azzal, ami esetleg jut. Teljesen igaz. Nekünk nem lesz családunk, férjünk stb. (Vagy ha mégis, maximum csóró, mamahoteles, lúzerrel, de az meg kinek kell?)
2023. márc. 8. 17:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Vékonyra gerjedek kizárólag
2023. márc. 9. 00:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ami a nőknek molett az már általában az a kategória, amit daruval kell átemelni a küszöbön... Szóval részemről nem.

Alapvetően nekem tetszenek a latinosabb formák is. :D De olyat nem tudok elképzelni, hogy csak szexre kellene egy nő, másra viszont nem. Akkor részemről szex se lenne.

2023. márc. 9. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!