Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hízlalòs kapcsolatra vàgyom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízlalòs kapcsolatra vàgyom, voltatok màr ilyen kapcsolatban? Mik a tapasztalatotok? 34N

Figyelt kérdés
Az utòbbi idöben elkezdett vonzani, hogy hízlaljanak. Pàr kg magàtòl is feljött de igazàn ez pasival lenne jò. Imàdnék nagy pocakot,segget növeszteni. Van esélyem férfit talàlni aki ezt elfogadja és tàmogatna is?

#hízás #Nagypocak #Gigasegg
2022. okt. 22. 15:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Mi a tökömért nem mész valami beteg oldalra? Mit akarsz az itteni 12 éves trolloktól, meg irodista csajoktól?
2022. okt. 22. 15:12
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Na megint egy feeder fétises kérdés. Nem unod még?
2022. okt. 22. 15:13
 3/22 A kérdező kommentje:
Én is mondhatnàm, hogy megint egy segítség csuklik a babàm kérdés de nem mondom. Mindenkinek a sajàt gondja a prioritàs.
2022. okt. 22. 15:15
 4/22 anonim ***** válasza:
41%
#3: amit "te is mondhatnál" (miért csuklik a babám kérdés) az normális, egészséges pszichéről tanúskodik, viszont amit te ténylegesen mondasz (= ez a kérdés), az pont az ellenkezőjéről.
2022. okt. 22. 15:18
 5/22 anonim ***** válasza:
71%

De most komolyan!

Miért nem egy szakfórumra mész???

2022. okt. 22. 15:19
 6/22 A kérdező kommentje:
Mert àtlagemberek tapasztalatai érdekelnek. Miétt kell belekötni a kérdésembe?
2022. okt. 22. 15:20
 7/22 anonim ***** válasza:
81%

6.

Átlagember tapasztalata??? Az átlagember nem akar zsírdisznó csajt. Pláne nem hizlalni.

2022. okt. 22. 15:24
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
#6: mert a tényleges átlagemberek pszichésen egészségesek. A magadfajtákkal ellentétben.
2022. okt. 22. 15:25
 9/22 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy mit vártok tulajdonképpen a kérdésetektől?

Mert most már heti szinten van ilyen kérdés(nem tudom, hogy egy ember írja-e őket, vagy nem), de választ sosem kaptam egyik "nőtől" sem.

2022. okt. 22. 15:25
 10/22 A kérdező kommentje:

Ha ràmírsz vàlaszolok mindenképpen.

De mint írtam tapasztalatokat vàrok/vàrtam.

2022. okt. 22. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!